Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jaguar F-Pace με «καυτή» SVR έκδοση

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar F-Pace με «καυτή» SVR έκδοση

ΝΕΑ

Jaguar F-Pace με «καυτή» SVR έκδοση

ΝΕΑ

Ο «κατασκοπευτικός» φακός «συνέλαβε» την καυτή SVR έκδοση της F-Pace, η οποία θα συνεχίσει μετά από το facelift στη γκάμα της Jaguar.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση SVR θα συνεχίσει να συναρπάζει τους φίλους της Jaguar αλλά και των αυτοκινήτων επιδόσεων γενικότερα, μια και όπως φαίνεται, η ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου θα έχει τη συγκεκριμένη παραλλαγή στη γκάμα. Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε με έντονο καμουφλάζ κατά τη διαδικασία των δοκιμών του μοντέλου αλλά και – όπως δείχνουν οι λεπτομέρειες- της συγκεκριμένης ιδιαίτερα δυναμικής έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και με το καμουφλάζ στην παρούσα φάση των δοκιμών, κάποιες από τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της έκδοσης, δεν κρύβονται. Τέτοια είναι η καμπύλη του καπό που «μαρτυρά» πως από κάτω κρύβεται ένα πιο μεγάλο και πιο ικανό σύνολο. Τα LED φώτα εμπρός και πίσω, η διαφοροποιημένη μάσκα και οι αεραγωγοί χαμηλά στον προφυλακτήρα, μαζί με τις 4 απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, συνθέτουν ένα σύνολο που «φωνάζει» από μακριά πως έχει «άγριες» διαθέσεις σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του στο δρόμο.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για αλλαγή του μηχανικού συνόλου που φροντίζει για τις επιδόσεις της SVR έκδοσης, οπότε μένει να δούμε αν κάτω από το καπό θα συνεχίσει το 5λιτρο V8 και υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, που χάρισε στην υπάρχουσα εκδοχή του μοντέλου κορυφαίες επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας των premium SUV.

Advertisement