Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με υβριδικό σύστημα το επόμενο VW Golf GTI

Ελλάδα 19:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με υβριδικό σύστημα το επόμενο VW Golf GTI

ΝΕΑ

Με υβριδικό σύστημα το επόμενο VW Golf GTI

ΝΕΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η επόμενη γενιά του VW Golf GTI θα διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα, το οποίο θα βοηθήσει στην αύξηση της ιπποδύναμης και ταυτόχρονα στη μείωση των ρύπων και της κατανάλωσης.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η επόμενη γενιά του Golf GTI θα είναι ισχυρότερη από ποτέ και θα ενσωματώνει νέες τεχνολογίες. Δύο από αυτές θα είναι η παρουσία υβριδικού συστήματος, αλλά και η εφαρμογή ηλεκτρικού κομπρέσσορα. Ειδικότερα, με βάση πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το γερμανικό στρατόπεδο, η κορυφαία έκδοση του μικρομεσαίου VW θα διατηρήσει τον 2λιτρο turbo TSI, ο οποίος θα συνδυαστεί με ηλεκτρικό κομπρέσσορα για καλύτερη απόδοση και περαιτέρω μείωση του lag. Επιπρόσθετα, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα συνδυαστεί με ένα υβριδικό σύστημα με ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος θα παρέχει το ανάλογο boost σε απαιτητικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η ισχύς του μοντέλου θα φτάσει τα 280 άλογα, με τις τιμές σε κατανάλωση & ρύπους να μειώνονται σε σύγκριση με την υπάρχουσα γενιά. Τέλος, αναφέρουμε ότι η επόμενη γενιά του Golf GTI θα κάνει την εμφάνισή της το 2020 περίπου.