Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιταλικό χρώμα στο Auto Festival 2017

Ελλάδα 11:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιταλικό χρώμα στο Auto Festival 2017

ΝΕΑ

Ιταλικό χρώμα στο Auto Festival 2017

ΝΕΑ

Το μεγάλο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα, το Thessaloniki Auto Festival 2017, είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Advertisement
Advertisement

Η FCA Greece θα βρίσκεται στη μεγάλη αυτή γιορτή της αυτοκίνησης με την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων διανομέων στη Βόρεια Ελλάδα ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E.. Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να απολαύσει από κοντά μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων από όλες τις μάρκες που εκπροσωπούν οι δύο διανομείς, που θα βρίσκονται στο Περίπτερο 1 και 2.

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της Fiat μέσα από την οικογένεια του 500, όπου ξεχωρίζει η σπορ έκδοση του, το 500S, πλαισιωμένη από τα 500X και 500L. Σύσσωμη θα είναι και η οικογένεια του Tipo με τις τρεις εκδόσεις, 5Θ, Sedan και SW. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Panda Cross. Ξεχωριστή θέση στο Auto Festival θα έχει το Abarth 124 Spider, το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των σπορ roadster.

Την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό της Β. Ελλάδας κάνει το νέο SUV της Alfa Romeo, η Stelvio, την οποία συνοδεύουν τα άλλα τρία μοντέλα της μάρκας, η Giulia, η Giulietta, καθώς και η MiTo.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, τη Fiat Professional εκπροσωπεί το pick up Fullback.

Fiat-Fullback-TP-Test-g640

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
ΠΕΜΠΤΗ: 16:00 – 21:00, ΠΑΡ-ΚΥΡ: 10:00 – 21:00

Advertisement

Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 4€ ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά ηλικίας έως 10 ετών.