Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Isuzu: Πρεμιέρα για την νέα έκδοση του D-Max, Yukon Luxe

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Isuzu: Πρεμιέρα για την νέα έκδοση του D-Max, Yukon Luxe

ΝΕΑ

Isuzu: Πρεμιέρα για την νέα έκδοση του D-Max, Yukon Luxe

ΝΕΑ

Μία νέα έκδοση του D-Max Yukon αποκάλυψε η Isuzu στην Έκθεση Εμπορικών Οχημάτων στο Birmingham της Αγγλίας. Η νέα έκδοση φέρει το συνθετικό “Luxe”, το οποίο και υποδηλώνει τον πολυτελέστερο χαρακτήρα της έναντι του απλού D-Max Yukon. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η πλήρης ονομασία της νέας έκδοσης του D-Max είναι για την ακρίβεια “Yukon Luxe Extended Cab”, αφού αφορά την έκδοση με την επιμυκημένη “ενδιάμεση” καμπίνα. Εξωτερικά η νέα έκδοση Luxe ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χάρη στους μαύρους αλουμινένιους τροχούς Black Shadow που προσφέρουν την δική τους ξεχωριστή νότα στην εμφάνιση του pick up.

isuzu-d-max-yukon-luxe-extended-cab-2018-640-2

Στην πίσω πόρτα έχει τοποθετηθεί σύστημα υποβοήθησης που απλοποιεί ακόμη περισσότερο τη χρήση της και δίνει αίσθηση κατά 95% ελαφρύτερη όταν ανοιγοκλείνετε την πόρτα, από ό,τι χωρίς την ύπαρξη του εν λόγω μηχανισμού. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε ακόμη και μόλις ένα δάκτυλο για να την κλείσετε, σύμφωνα με την Isuzu.

Advertisement
Advertisement

isuzu-d-max-yukon-luxe-extended-cab-2018-640-3

Διαφορές έχουμε και στην καμπίνα με τα καθίσματα να φέρουν νέες δερμάτινες επενδύσεις σε δύο τόνους για να ταιριάζουν και με το εξωτερικό χρώμα του D-Max, ενώ εξωτερικά βλέπουμε και άλλα στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού, όπως είναι τα μεγάλα μεταλλικά μαρσπιέ, οι προβολείς ομίχλης μπροστά αλλά και τα LED φώτα πίσω.

Advertisement

isuzu-d-max-yukon-luxe-extended-cab-2018-640

Διαφορές στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν και η νέα έκδοση του D-Max χρησιμοποιήσει το νέο turbo κινητήρα πετρελαίου της εταιρίας των 1,9 λίτρων. Στην Αγγλία οι τιμές του D-Max Yukon Luxe ξεκινούν από τα 25.435 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ, περίπου 1.100 υψηλότερα από την στάνταρ έκδοση Yukon.

Advertisement