Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ισπανία: Μόνο online η BMW 2 Gran Coupe

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισπανία: Μόνο online η BMW 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Ισπανία: Μόνο online η BMW 2 Gran Coupe

ΝΕΑ

Η Σειρά 2 Gran Coupe Black Shadow Edition είναι διαθέσιμη μόνο online για την Ισπανική αγορά που είναι από τις πρώτες στις οποίες θα διατεθεί το νέο μοντέλο της BMW.

Advertisement
Advertisement

Η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ισπανίας, σε μια νέα έκδοση λανσαρίσματος, η οποία μπορεί να παραγγελθεί αποκλειστικά online- κάτι που φαίνεται να ταιριάζει στο πνεύμα των καιρών και του «μένουμε σπίτι» παγκοσμίως. Η αποκλειστική αυτή διαδικτυακή πλατφόρμα για την παραγγελίες της Σειράς 2 Gran Coupe Black Shadow προσφέρει ταυτόχρονα και μια σειρά από νέα στοιχεία εξοπλισμού που αναβαθμίζουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου, διατίθεται μόνο στο Sapphire Black χρώμα και συνδυάζεται με τα «σκούρα» διακοσμητικά της Shadow Line της BMW Indinidual για μια ακόμα πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Οι ζάντες του μοντέλου είναι 19 ιντσών και έχουν και αυτές φινίρισμα σε μαύρο ματ. Οι διαθέσιμες εκδόσεις κινητήρων για την Black Shadow έκδοση, είναι οι 218i, 220d και η M235i xDrive.

Η έκπτωση για την έκδοση λανσαρίσματος του μοντέλου στην Ισπανία, φτάνει τα €2.000 για τις 218i και 220d, ενώ ξεπερνά τα €1.500 για την M235i xDrive. Τιμή εκκίνησης για την 218i με τους 140 ίππους, είναι τα €37.675.

Advertisement