Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ίσως η πρώτη εικόνα της νέας Mercedes-AMG GT

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ίσως η πρώτη εικόνα της νέας Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Ίσως η πρώτη εικόνα της νέας Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε του ολοκαίνουργιου GT της Mercedes-Benz, της έκδοσης SL με κουπέ αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Καθότι η πηγή από την οποία έχει προκύψει το θέμα, δεν είναι από τις «πιστοποιημένες» με κάποιο τρόπο, κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη ως προς την αυθεντικότητα της εικόνας.

Η πλατφόρμα πάνω στην οποία έχει «χτιστεί» το μοντέλο, όπως και η ανοιχτή SL, επιτρέπει στη μετάδοση της κίνησης να είναι υπόθεση και των τεσσάρων τροχών, αν και αυτό θα είναι θέμα έκδοσης και δεν θα αφορά ολόκληρη τη γκάμα του μοντέλου. Φυσικά, η πιο δυνατή ένδειξη πως πρόκειται για νέο μοντέλο πάνω σε νέα πλατφόρμα, θα είναι και η ύπαρξη διάταξης 2+2 στην καμπίνα- δεν θα είναι δηλαδή αποκλειστικά διθέσιο το μοντέλο.


Αυτό συνέβαινε στην προηγούμενη γενιά της SL που παρά το γεγονός πως εμφάνιζε μεγαλύτερο μήκος μεταξονίου σε σχέση με τη νέα έκδοση του μοντέλου, ήταν αυστηρά διθέσια. Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, η coupe, όπως και η roadster, θα έχει ως κινητήρα «βάσης» ένα τετρακύλινδρο σύνολο. Αυτό θα είναι και το χαρακτηριστικό που θα ξεχωρίζει τις AMG εκδόσεις 43 και 45.

Advertisement
Advertisement


Στη μεγαλύτερη, AMG 63, περιμένουμε να δούμε και την τετρακίνηση 4Matic αλλά και την υπερσύγχρονη νέα υβριδική μονάδα ισχύος, που στην αντίστοιχη C-Class αποδίδει 671 ίππους. Όλα αυτά αναμένεται να αποκαλυφθούν με κάθε λεπτομέρεια, μέσα στους επόμενους μήνες, όταν και θα δούμε επίσημες εικόνες από το αυτοκίνητο και μέχρι να κάνει την απόλυτη «στροφή» προς τα ηλεκτρικά η Mercedes-Benz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με 25 ευρώ το χρόνο, η Mercedes-Benz βρίσκει το κλεμμένο ηλεκτρικό
F1: Οι ημερομηνίες για τις πρεμιέρες των νέων μονοθέσιων
Ποιο είναι το πιο ασφαλές όχημα για… πεζούς;