Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υποψηφιότητα για βάθρο: Ένα βλακώδες ατύχημα (+video)

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υποψηφιότητα για βάθρο: Ένα βλακώδες ατύχημα (+video)

ΝΕΑ

Υποψηφιότητα για βάθρο: Ένα βλακώδες ατύχημα (+video)

ΝΕΑ

Έχουμε δει πολλά παράξενα να συμβαίνουν στο δρόμο, τόσο γύρω μας, όσο και σε video αλλά αυτό που αλιεύσαμε είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά- λόγω βλακείας.

Advertisement
Advertisement

Συνέβη στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Glendale των ΗΠΑ, εκεί συμβαίνουν πολλά αλλά αυτό ξεχωρίζει, όπως καταλαβαίνει κανείς βλέποντας το video.

Προφανώς, έχοντας αποσπασμένη την προσοχή του, ο οδηγός του Ford Explorer στρίβει κυριολεκτικά πάνω από μια Chevrolet Corvette C4 που περιμένει στη διασταύρωση. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα και να πούμε με βεβαιότητα αν ο οδηγός του Explorer έχει την προσοχή του στραμμένη στο κινητό του τηλέφωνο ή αν έχει κάτι άλλο που του αποσπά το βλέμμα από το δρόμο αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία, μιας και το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Advertisement
Advertisement

Το σύντομο video που βρήκαμε στο Reddit, είναι από κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού και ξεκινάει δείχνοντας ένα μαύρο Ford Explorer να επιχειρεί στροφή αριστερά σε κάθετο δρόμο. Καθώς το Explorer πλησιάζει στη διασταύρωση, εμφανίζεται μια μπλε Chevrolet Corvette, ο οδηγός της οποίας θέλει προφανώς να στρίψει στο δρόμο από τον οποίο έρχεται το Ford, ο οδηγός του οποίου –ενδεχομένως και λόγω της υψηλής θέσης οδήγησης, δεν έχει δει την Corvette. Η κατάληξη είναι μια «βόλτα» του Explorer πάνω στην Corvette, κάνοντας μάλλον μεγάλη ζημιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Mustang Mach-E GT
Το νέο Ford Bronco προσγειώνεται στη Γηραιά Ήπειρο (+video)
Το πιο ακραίο Defender έχει μοτέρ από Corvette!