Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πιο ακραίο Defender έχει μοτέρ από Corvette!

Ελλάδα 10:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο ακραίο Defender έχει μοτέρ από Corvette!

ΝΕΑ

Το πιο ακραίο Defender έχει μοτέρ από Corvette!

ΝΕΑ

Είναι βαμμένο στο Verde Mantis της Lamborghini και έχει κινητήρα από Corvette, με τέσσερα δερμάτινα bucket λευκά και πολύ προσεγμένες λεπτομέρειες, το συγκεκριμένο Land Rover Defender 110 είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχουμε δει σε restomod.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο Defender πέρασε τα πρώτα 25 χρόνια της ζωής του στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού σταλεί στην E.C.D Automotive Design για μια ολοκληρωμένη ανακατασκευή.

Η E.C.D Automotive Design ξεκίνησε τη δουλειά της πάνω στο αυτοκίνητο, αλλάζοντας το σύστημα μετάδοσης του Defender αλλά και τον κινητήρα, με έναν ατμοσφαιρικό V8 LT1 6,8 λίτρων, να παίρνει τη θέση του κάτω από το εμπρός καπό. Μαζί είναι και το αυτόματο κιβώτιο της GM με τις 8 σχέσεις. Οι 450 ίπποι και τα 630 Nm, είναι –σύμφωνα με το βελτιωτή- αρκετά για να κάνουν την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα να διαρκεί μόνο 6,3 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Οι άξονες του αυτοκινήτου έχουν ενισχυθεί, ενώ και στην ανάρτηση έχει τοποθετηθεί πνευματικό σύστημα για να έχει τη δυνατότητα ο οδηγός να επιλέγει απόσταση από το έδαφος αλλά και σκληρότητα. Τα φρένα είναι μεγαλύτερα από τη Brembo και η εξάτμιση έχει κατασκευαστεί εξ αρχής από ανοξείδωτο χάλυβα Borla. Το εντυπωσιακό χρώμα του αμαξώματος προέρχεται από την παλέτα της Lamborghini, με την ιδιαιτερότητα πως έχει επιλεγεί η ματ εκδοχή του και όχι η γυαλιστερή.

Ένα σετ μεγάλων τροχών της Kahn έχει επιλεγεί για την ολοκλήρωση της εικόνας του αυτοκινήτου, ενώ στοιχεία αναβάθμισης είναι και τα LED φωτιστικά εμπρός και πίσω. Για την 6θέσια διάταξης της καμπίνας, έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς το λευκό δέρμα ως επένδυση- με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα τέσσερα ανακλινόμενα bucket καθίσματα. Σίγουρα η μετατροπή δεν θα είναι κάτι φτηνό- και για ευνόητους λόγους η E.C.D. Automotive Design δεν έχει δώσει την παραμικρή σχετική λεπτομέρεια. Είναι όμως ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει ως μετατροπή πάνω στο περίφημο Defender «One-Ten».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποια Lamborghini θα φέρει το όνομα Revuelto;
Land Rover Defender 130: Έρχεται το Σεπτέμβριο, συνεχίζεται η εξέλιξη
Corvette και Porsche με 3.800 ευρώ και Ducati ST2 από 200 ευρώ!

Advertisement

 

 

 

Advertisement