Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

instacar: Το leasing ως προϊόν τεχνολογίας!

Ελλάδα 4:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

instacar: Το leasing ως προϊόν τεχνολογίας!

ΝΕΑ

instacar: Το leasing ως προϊόν τεχνολογίας!

ΝΕΑ

Το instacar ήταν η καινοτομία στον χώρο του leasing, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Όμως η πρωτοπορία του δεν είναι μόνο αυτή, αφού πρόκειται για μια τεχνολογικά προηγμένη υπηρεσία η οποία εξελίσσεται διαρκώς!

Advertisement
Advertisement

Το instacar, το ευέλικτο leasing αυτοκινήτων για ιδιώτες και επιχειρήσεις, πραγματικά δημιούργησε καινούργια δεδομένα, καθώς κάλυψε ένα σημαντικό κενό μεταξύ του ακριβού (για μακροχρόνια χρήση) rent a car και των απαιτητικών και καθόλου ευέλικτων προϋποθέσεων του παραδοσιακού leasing.

Η ευκολία και η μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής στις πραγματικές ανάγκες είναι το αρχικό, βασικό προσόν του. Ωστόσο, το instacar είναι δημιούργημα της σύγχρονης εποχής η οποία διακρίνεται από την υψηλή τεχνολογία.

Εκτός από τις επιχειρήσεις, το ευέλικτο leasing απευθύνεται σε όλους περιλαμβάνοντας και τους ιδιώτες που θέλουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της μακροχρόνιας μίσθωσης, διατηρώντας το αρχικό τους κεφάλαιο που εναλλακτικά θα δαπανούσαν για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Είναι το πρώτο στην Ελλάδα που αφορά στην 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με ευέλικτο leasing χωρίς προκαταβολή και ο στόχος των συντελεστών του είναι να παρέχουν ό,τι καλύτερο σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μία δελεαστική δυνατότητα αφορά στο leasing για νέα μοντέλα ενός υπερσύγχρονου στόλου και ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που έχουν ελεγχθεί από τους ειδικούς της εταιρίας πιστοποιώντας την άρτια και αξιόπιστη λειτουργία τους. Ακόμη και τα μεταχειρισμένα με leasing προσφέρονται με δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Advertisement

Συγκεκριμένα, στόχος των ανθρώπων του instacar είναι να παρέχουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να ενημερώνονται συνεχώς για το όχημά τους. Έτσι, δημιούργησαν το πρωτοποριακό instadriver app, μετατρέποντάς τη στην πρώτη ελληνική εταιρεία leasing με δική της εφαρμογή!

Advertisement

Χάρη σε αυτή, όλοι οι instadrivers μπορούν και παρακολουθούν τα πάντα για το όχημα και το συμβόλαιό τους, ενώ μπορούν να δηλώσουν περιστατικά όπως βλάβες και ατυχήματα, να κλείσουν απευθείας ραντεβού για το σέρβις του αυτοκινήτου τους ή για την αλλαγή ελαστικών.

Προφανώς, αυτή η δυνατότητα είναι πολύ σημαντική για την καθημερινότητά μας καθώς μας γλυτώνει χρόνο και μας απαλλάσσει από επιπλέον κόπο και έγνοιες, μιας και μπορούμε να κάνουμε τα παραπάνω εύκολα, μέσω του smartphone μας ή του tablet μας.

Advertisement

Όμως, οι καινοτομίες του instacar δεν περιορίζονται στο instadriver app. Αντιθέτως, η εφαρμογή είναι η βάση για την ανάπτυξη και υιοθέτηση πολλών νέων ιδεών και περισσότερων λύσεων οι οποίες συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διευκόλυνση του πελάτη.

Υπό αυτό το πρίσμα, δημιούργησαν και το Ledger το οποίο είναι ένα μοναδικό εργαλείο διαχείρισης στόλου. Αυτό, αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από την tech ομάδα του instacar και λειτουργεί με ξεχωριστό και άμεσο τρόπο.

Σκοπός των ανθρώπων που ανέπτυξαν το Ledger είναι να το κάνουν να διευκολύνει τις διαδικασίες και να καθιστά εφικτές τις παραδόσεις, τις επιστροφές και τις αλλαγές οχημάτων χωρίς να προκύπτουν προβλήματα για τους instadrivers.

Έχοντας αυτό ως βασικό τεχνολογικό σύμμαχο, η εταιρεία αποκτά έναν ιδιαίτερο κόμβο από τον οποίο περνούν όλες οι διαδικασίες καθενός από τα τμήματα που την απαρτίζουν.

Φυσικά, οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, πώς μπορούσε να συμβεί αυτό άλλωστε. Όπως γράψαμε ήδη, η τεχνολογική καινοτομία είναι βασικό στοιχείο στο DNA του instacar. Κατά συνέπεια, αυτή αποτελεί τον ουσιαστικό πυρήνα στην ολιστική προσέγγιση παροχής απαράμιλλων υπηρεσιών προς τους instadrivers!

Έτσι, με τη συνεχή προσπάθεια, το πάθος για εξέλιξη και για προσφορά στον πελάτη, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας του instacar και όχι απλώς ένα άτομο που επωφελείται των υπηρεσιών του, εξασφαλίζεται το εύκολο και γρήγορο booking flow.

Η τεχνολογική καινοτομία του instacar και οι διευκολύνσεις που παρέχει αναγνωρίζονται από όσους απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει. Αυτοί είναι οι πιο αυστηροί κριτές του και μία από τις κινητήριες δυνάμεις για τη συνεχή βελτίωση του.

Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνεται με τον πιο σημαντικό και αξιόπιστο τρόπο: Το instacar είναι η top rated εταιρεία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, με κορυφαίες θετικές κριτικές οι οποίες έχουν μέσο όρο 4,8 αστεράκια στα Google Reviews!

instacar – YouTube

instacargr (@instacargr)

TikTok

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
instacar: Αλλάζει τους κανόνες του leasing
#instacarδια: Ένα μήνυμα αγάπης από το instacar!
instacar: Πάντα ένα βήμα μπροστά