ΝΕΑ

Το instacar αλλάζει τα δεδομένα του leasing

Ελλάδα 9:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το instacar αλλάζει τα δεδομένα του leasing

ΝΕΑ

Το instacar αλλάζει τα δεδομένα του leasing

ΝΕΑ

Το leasing έχει προστεθεί μεταξύ των επιλογών του υποψήφιου αγοραστή νέου αυτοκινήτου. Ωστόσο, το instacar φέρνει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά το ευέλικτο leasing.

Advertisement
Advertisement

Τα κύρια πλεονεκτήματα του leasing γνωρίζουμε πως είναι η χρήση του αυτοκινήτου το οποίο επιθυμεί να έχει κάποιος, πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα, χωρίς να έχει την έγνοια της συντήρησής του αλλά και να μην ασχολείται με τα τέλη κυκλοφορίας ή την ασφάλισή του, καθώς και η δυνατότητα αλλαγής του αυτοκινήτου όταν συμπληρωθεί το χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί.

Μια συμφωνία leasing προϋποθέτει τη μακροχρόνια δέσμευση αυτού που επιλέγει τη συγκεκριμένη λύση, τόσο με το συμβόλαιο όσο και με την εμπλοκή κάποιας τράπεζας και φυσικά με την καταβολή του μηνιαίου μισθώματος.

Θα μπορούσε όμως κάποιος να μην έχει αυτές τις δεσμεύσεις αλλά να επωφελείται από τα πλεονεκτήματα του leasing;

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα αυτό είναι η υπηρεσία του instacar, της πρώτης εταιρείας που εφάρμοσε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα, αλλάζοντας ό,τι γνωρίζαμε ως τώρα για την παραδοσιακή διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης.

Κάθε ένα από τα αυτοκίνητα που έχουν ενταχθεί σε αυτή, αλλά και όσα πρόκειται να ενσωματωθούν στον διαθέσιμο στόλο της μελλοντικά, μισθώνονται κυριολεκτικά με τον μήνα. Ο οδηγός μπορεί ανά πάσα στιγμή είτε να επιστρέψει είτε να αγοράσει το αυτοκίνητο, ενώ έχει τη δυνατότητα να το αντικαταστήσει και με κάποιο άλλο, μικρότερο ή μεγαλύτερο και όποιας κατηγορίας θέλει -hatchback, σεντάν, SUV- σε περίπτωση που αλλάξουν οι ανάγκες του. Ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα.

Advertisement

Το instacar δεν προσφέρει μόνο ακριβώς τις ίδιες παροχές με το παραδοσιακό leasing αλλά ακόμα περισσότερες, πέρα από την αλλαγή αυτοκινήτου ή τη διακοπή του συμβολαίου ανά πάσα στιγμή που προαναφέραμε. Δίνει επιπλέον παροχές όπως την κάλυψη μικτής ασφάλειας  και την 24ωρη οδική βοήθεια.

Advertisement

Το instacar είναι επίσης αυτό που έφερε πρώτο στην Ελλάδα την 100% online διαδικασία απόκτησης οχήματος με ευέλικτο leasing, εστιάζοντας στην τεχνολογία χωρίς όμως να σταματά εκεί. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εταιρία leasing με δική της εφαρμογή. Μέσα από αυτή όλοι οι instadrivers μπορούν και παρακολουθούν τα πάντα για το όχημα και το συμβόλαιό τους, ενώ μπορούν να δηλώσουν περιστατικά όπως βλάβες κι ατυχήματα και να κλείσουν απευθείας το ραντεβού επισκευής.

Το instacar υπερέχει ξεκάθαρα έναντι του παραδοσιακού leasing. Προσφέροντας όλες τις κλασικές υπηρεσίες, κάνει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας το leasing χωρίς τράπεζα, ώστε να μην προβληματιστεί κανείς από τις χρονοβόρες και περίπλοκες τραπεζικές εργασίες, αλλά και το leasing χωρίς προκαταβολή, μιας και πέρα από το instastart, δεν απαιτείται να προκαταβληθεί κανένα άλλο ποσό.

Advertisement

Όπως είπαμε όμως το μεγάλο και κύριο πλεονέκτημα του instacar είναι η μη δέσμευση με οποιονδήποτε τρόπο. Θέλεις να αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο σου με κάποιο άλλο από το στόλο; Θέλεις να σταματήσεις οριστικά τη μίσθωση; Είσαι ελεύθερος να το κάνεις οποτεδήποτε το επιθυμήσεις.

Το σύγχρονο leasing μεταχειρισμένων ακούει στο όνομα instacar και σου φέρνει το leasing χωρίς προκαταβολή. Ξέχνα όσα ήξερες για το παραδοσιακό leasing, όπου χρειάζεσαι υπέρογκες προκαταβολές του ύψους του 20% της λιανικής τιμής του οχήματος. Διαλέγεις όχημα, σε 2-10 μέρες το παραλαμβάνεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις και δεσμεύσεις.

Τι αντικαθιστά τις υπέρογκες προκαταβολές; Το instastart! Το καταβάλεις μια φορά και αποτελείται από δύο μέρη. Την εγγραφή (270 € + ΦΠΑ) και μια μηνιαία συνδρομή για το όχημα της επιλογής σου, η οποία σου επιστρέφεται αν το κρατήσεις 18μήνες με τη μορφή δωρεάν μισθώματος ή αν αποφασίσεις να εξαγοράσεις το όχημα, συνυπολογίζεται στην τελική τιμή.

Στο παραδοσιακό leasing δεσμεύεσαι από κλειστά συμβόλαια, συνήθως 36 ή 48 μηνών, ενώ δεν σου παρέχουν την ευέλικτη επιλογή του να αλλάζεις όχημα βάσει των αναγκών σου. Το instacar από την άλλη λειτουργεί σαν συνδρομητική υπηρεσία. Καμία δέσμευση, κρατάς το όχημα για όσο το θες και μπορείς να το επιστρέψεις, να το αλλάξεις ή και να το εξαγοράσεις ανά πάσα στιγμή.

Μπορείς και σαν ιδιώτης να επιλέξεις το όχημα που ξεχωρίζεις στον στόλο και χωρίς υπέρογκες προκαταβολές της τάξης του 20%, όπως στο παραδοσιακό leasing, να το έχεις άμεσα δικό σου.

Εννοείται πως το ευέλικτο leasing instacar παρέχεται με μηνιαία συνδρομή και κάλυψη μικτής ασφάλειας, πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας, εξασφαλισμένη αλλαγή ελαστικών, παροχή 24ώρης οδικής βοήθειας, αλλαγή οχήματος και διακοπή συμβολαίου χωρίς πρόστιμο.

H υπηρεσία instacar διαθέτει επίσης και το πολύτιμο εργαλείο διαχείρισης στόλου με τον κωδικό Ledger. Αυτό διευκολύνει τις διαδικασίες και καθιστά εφικτές τις παραδόσεις, επιστροφές κι αλλαγές οχημάτων, χωρίς να προκύπτουν προβλήματα για τους instadrivers. Βασικό τεχνολογικό γρανάζι της εταιρίας με τις διαδικασίες κάθε τμήματος να περνάνε από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σάρωσε τα βραβεία τo instacar
instacar: Το leasing ως προϊόν τεχνολογίας!
Το instacar κοντά σε όλους!