Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Influencers και celebrities διαφημίζουν επιτήδειους εμπόρους ΙΧ

Ελλάδα 23:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Influencers και celebrities διαφημίζουν επιτήδειους εμπόρους ΙΧ

ΝΕΑ

Influencers και celebrities διαφημίζουν επιτήδειους εμπόρους ΙΧ

ΝΕΑ

Κάποιοι επιτήδειοι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πληρώνουν αδρά διάσημους για να «πείσουν» τους καταναλωτές ότι είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι.

Advertisement
Advertisement

Σε μάστιγα για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχουν εξελιχθεί οι περιπτώσεις κάποιων επιτήδειων εμπόρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που εξαπατούν ανυποψίαστους καταναλωτές και εισπράττουν προκαταβολές για ανύπαρκτα αυτοκίνητα ή πουλάνε ένα αυτοκίνητο σε 5 έως 10 διαφορετικούς πελάτες.

Ωστόσο η μάχη που δίνει το Newsauto.gr ενάντια σε όλους αυτούς τους επιτήδειους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων φαίνεται ότι έχει πιάσει τόπο και οι καταναλωτές είναι πλέον ενημερωμένοι περιορίζοντας τη δράση τους.

Advertisement
Advertisement

Επίσης η αναπαραγωγή των θεμάτων του Newsauto.gr από άλλα sites κάνει γνωστή τη δράση κάποιων επιτήδειων εμπόρων και σε τοπικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμη περισσότερο ο αριθμός των θυμάτων από ανυποψίαστους καταναλωτές.

Όμως όπως αποδεικνύεται κάποιοι επιτήδειοι έμποροι κρυμμένοι πίσω από το νόμο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ουσιαστικά τους προσφέρει ασυλία, ανακάλυψαν νέους τρόπους για να θολώσουν την πραγματικότητα και να μπορέσουν να παγιδεύσουν νέα θύματα.

Ο τρόπος είναι απλός, σύγχρονος και συνάδει με την εποχή καθώς αφορά σε influencers και celebrities οι οποίοι έναντι μερικών χιλιάδων ευρώ ή μέσω της χρήσης δωρεάν πολυτελών αυτοκινήτων «διαφημίζουν» στο Διαδίκτυο και τα social media τα καταστήματα και τις υπηρεσίες κάποιων επιτήδειων εμπόρων.

Advertisement

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ορισμένες φράσεις που κοινοποιούν οι influencers στα social media για κάποιους επιτήδειους εμπόρους:

«Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μόνο από την… τάδε εμπορία! Σίγουρη επένδυση και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου…»

Advertisement

«Έχω αποκτήσει τρία αυτοκίνητα από την… τάδε εμπορία και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την συνεργασία μου με τον… τάδε! Και το επόμενο αυτοκίνητό μου θα το αποκτήσω σίγουρα από εκεί

«Απέκτησα το μεταχειρισμένο μου αυτοκίνητο από τη γνωστή εμπορία και μετά από 20 ημέρες που παρουσιάστηκε μια πολύ μεγάλη βλάβη που κόστιζε πάνω από 3.000 ευρώ! Η εμπορία… τάδε ήταν δίπλα μου και βέβαια μου επισκεύασε το αυτοκίνητό μου χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο! Αγοράστε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από την τάδε… εμπορία με κλειστά μάτια…»

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που αναρτούν οι influencers στα social media για λογαριασμό κάποιων επιτήδειων εμπόρων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Advertisement

Από την άλλη μεριά κάποιοι επιτήδειοι έμποροι δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με celebrities και να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες στα social media θέλοντας να «διαφημίσουν» ότι τους εμπιστεύονται ακόμη και οι επώνυμοι!

Ωστόσο οι επώνυμοι που δέχονται να φωτογραφηθούν και να σχολιάσουν την απόκτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από κάποιες εμπορίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων επιτήδειων εμπόρων ουσιαστικά είτε έχουν πληρωθεί είτε απολαμβάνουν της δωρεάν χρήσης πολυτελών αυτοκινήτων που τους παρέχει ο επιτήδειος έμπορος.

Προσοχή λοιπόν στους influencers αλλά και στους celebrities καθώς εκείνοι πληρώνονται για να διαφημίζουν κάποιους επιτήδειους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων ενώ οι ανυποψίαστοι καταναλωτές θα πληρώσουν για… ανύπαρκτα αυτοκίνητα ή για οχήματα που έχουν πουληθεί άλλες 5 έως 10 φορές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι influencers και οι τεράστιες μαύρες αμοιβές στο αυτοκίνητο
Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι influencers της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας;
Η εφορία του ακινητοποίησε το αυτοκίνητο γιατί χρωστάει…