Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτό το πιο ακριβό πλύσιμο αυτοκινήτου στην ιστορία; (+video)

Ελλάδα 12:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Είναι αυτό το πιο ακριβό πλύσιμο αυτοκινήτου στην ιστορία; (+video)

ΝΕΑ

Είναι αυτό το πιο ακριβό πλύσιμο αυτοκινήτου στην ιστορία; (+video)

ΝΕΑ

Mία γυναίκα οδηγός στην Βραζιλία μπέρδεψε τη μάνικα της βενζίνης με αυτή του νερού και από ότι φαίνεται έκανε ένα λάθος που της κόστισε λίγο παραπάνω…

Advertisement
Advertisement

Στάθηκε τουλάχιστον τυχερή που δεν βρέθηκε παραδίπλα της κάποιος καπνιστής αποφεύγοντας έτσι το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Εντάξει τα καύσιμα στη Βραζιλία δεν έχουν φθάσει ακόμη το επίπεδο της ελληνικής αγοράς (κοντά στα 2,20 ευρώ το λίτρα), αυτό δε σημαίνει όμως ότι το 1,40/ λίτρο στη Λατινική Αμερική είναι καλή τιμή για να πλύνεις με αυτό το αυτοκίνητο σου. Η κοπέλα λοιπόν με το επιβλητικό Toyota φαίνεται πως άρπαξε τη μάνικα και ξεκίνησε να το πλένει σχολαστικά, τρίβοντας μάλιστα και με γυμνό χέρι τα φανάρια και το αμάξωμα του ιαπωνικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Εντάξει, να δεχθούμε ότι τη βόλεψε η θέση της αντλίας. Ότι οι λεκέδες επέμεναν και ήθελαν κάτι πιο δραστικό από το απλό νεράκι, ή ακόμα και το ότι η Βραζιλιάνα είχε το μυαλό της στο καλοκαιράκι που πλησιάζει και τις παραλίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η οσμή της βενζίνης δεν της προξένησε καμία απορία άραγε; Ποιος ξέρει… ίσως είχε συμπτώματα Covid-19 και της ήταν αδύνατο, ή μάλλον η μάσκα μίας χρήσης που φορούσε έκανε εξαιρετική δουλειά.

Αυτό που δεν θα της πέρασε σίγουρα απαρατήρητο ήταν ο λογαριασμός αφού το… εξωτερικό πλυσιματάκι -ίσως και με super αμόλυβδη- της κόστισε το λιγότερο 50 ευρώ ή γύρω στα 265 ρεάλ Βραζιλίας που είναι το νόμισμα της χώρας. Δείτε και μόνοι σας το… ιδιαίτερο μπανάκι της Βραζιλιάνας στο ιαπωνικό SUV. Κρίμα που δεν είμαστε σε θέση να δούμε τις αντιδράσεις των περαστικών και του υπαλλήλου του πρατηρίου που προφανώς έμεινε να κοιτάζει εμβρόντητος.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη! Στο στόχαστρο των Αρχών 200 βενζινάδικα
Σοκ! 20 ευρώ ακριβότερο το γέμισμα ενός ρεζερβουάρ 50 λίτρων
Σοκ! Νέα νοθεία στη βενζίνη με χημικά που δεν ανιχνεύονται