Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ηλεκτρικό Land Rover από την Everati

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικό Land Rover από την Everati

Mobility

Ηλεκτρικό Land Rover από την Everati

Mobility

Η βρετανική εταιρεία Everrati παρουσίασε μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του εμβληματικού Land Rover Series IIA.

Advertisement
Advertisement

Το Classic Land Rover μπορεί τώρα να γίνει ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα.

 

Η Land Rover παρήγαγε τη σειρά IIA από το 1961 έως το 1971. Η Everrati για να το μεταμορφώσει σε κάτι που ταιριάζει καλύτερα στον σύγχρονο κόσμο, το κάνει ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινά κάνοντας μία αποσυναρμολόγηση του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, το πλαίσιο και η μετόπη γαλβανίζονται και επικαλύπτονται με προστατευτικό στρώμα ψευδαργύρου για να αποφευχθεί η μελλοντική διάβρωση.

Στη συνέχεια, η Everrati εγκαθιστά μια μπαταρία 60 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα με 150 ίππους και ροπή 300 Nm. Διατίθεται με κίνηση στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς, αν και η υψηλή απόσταση από το έδαφος βοηθά στην κίνηση εκτός δρόμου. Η βρετανική εταιρεία έχει επίσης εκσυγχρονίσει τα συστήματα ανάρτησης και πέδησης, ενώ η αυτονομία αγγίζει τα 200 χιλιόμετρα.

Advertisement

Η Everati έχει αφιερώσει επίσης πολύ χρόνο για τη μετατροπή του εσωτερικού του οχήματος. Έτσι το Landie τώρα διαθέτει θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα με δερμάτινη επένδυση. Με το ίδιο δέρμα είναι επενδυμένος και ο πίσω πάγκος.

«Με την αποκάλυψη της ηλεκτρικής έκδοσης του θρυλικού Land Rover Series IIA, συνεχίζουμε την αποστολή της Everrati, η οποία είναι να κατασκευάζει πρωτοποριακά, ικανά, ιδιαίτερα επιθυμητά και βιώσιμα αυτοκίνητα». δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Everrati Automotive Limited, Justin Lunny.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: «Να γίνουμε ακόμα πιο αξιόπιστοι»
To Land Rover της κηδείας του Πρίγκιπα Φίλιππου σχεδιάστηκε πριν 18 χρόνια
Στα σκαριά μία pickup έκδοση του νέου Land Rover Defender

 

Advertisement