Live Κίνηση
Περισσότερα
CUPRA-2022-1

Το όραμα της CUPRA

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το όραμα της CUPRA

CUPRA-2022-1

Το όραμα της CUPRA

CUPRA-2022-1

Ένα από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας της CUPRA είναι η εφευρετικότητά της. Όπως το πρωτότυπο CUPRA Tribe. Αυτή η διαφορετική και συνάμα επαναστατική φιλοσοφία δημιουργεί εν τέλει μέρα με τη μέρα την ουσία της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια προσέγγιση που προκαλεί στην πράξη κυριολεκτικά αναστάτωση, ένα διαρκές επαναστατικό πνεύμα και κυρίως μια αντισυμβατική νοοτροπία στην αυτοκίνηση.

Μέχρι σήμερα η μάρκα έχει παραδώσει κοντά στις 200.000 μονάδες ενώ ο κύκλος εργασιών της έχει αυξηθεί από 430 εκατομμύρια ευρώ το 2018 σε σχεδόν 2,2 δισεκατομμύρια το 2021, πολύ πέρα από κάθε προσδοκία. Προσεχώς, η CUPRA σκοπεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της, τον κύκλο εργασιών και το παγκόσμιο δίκτυο των CUPRA Masters και των CUPRA City Garages.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι το 2025 η CUPRA θα έχει εισέλθει σε μία νέα εποχή με τρία νέα εξηλεκτρισμένα μοντέλα, το CUPRA Terramar, το CUPRA Tavascan και το CUPRA UrbanRebel , καθώς και με την τρέχουσα γκάμα ανανεωμένη.
Η πλήρης γκάμα της επόμενης γενιάς ηρώων της CUPRA θα λανσαριστεί μέχρι το 2025 σύμφωνα με τον Wayne Griffiths, CEO της CUPRA.

Μεσοπρόθεσμα ο στόχος της είναι να παραδίδει 500.000 αυτοκίνητα τον χρόνο και να προωθήσει τη διεθνή επέκταση σε νέες αγορές καθώς και την είσοδο της εταιρίας σε νέες κατηγορίες. Η προχωρημένη νοοτροπία του πρωτότυπου CUPRA Tribe έχει δεσμευτεί να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά, οι άνθρωποι είναι που έχουν σημασία. Γιατί στο τέλος, οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν τελικά την μάρκα.

Advertisement

Η CUPRA αποκάλυψε τα νέα της συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον, με νέους ήρωες για μία νέα εποχή. Επιστρέφοντας εκεί που ξεκίνησαν όλα πριν από τέσσερα χρόνια, στην πίστα της Terramar, στη Sitges, για να παρουσιάσει την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου της ιστορίας της.

Το 2025 η CUPRA θα φέρει στην αγορά το UrbanRebel, το αστικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ένα όχημα που θα πάει την CUPRA πολύ πέρα από τα παραδοσιακά της όρια. Το UrbanRebel οδηγείται από το συναίσθημα, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για ένα πιο επαναστατικό ηλεκτρικό κόσμο.

Advertisement

Το προσθιοκίνητο Urban Electric Car χρησιμοποιεί την δοκιμασμένη πλατφόρμα MEB Small του Ομίλου Volkswagen για να προσφέρει ένα αστικό όχημα υψηλών επιδόσεων γεμάτο συναίσθημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
CUPRA: Αντίστροφη μέτρηση για το Tavascan
Συγκριτική δοκιμή: Cupra Born 58 kWh 204 PS vs VW Golf GTE
Πώς θα μοιάζει και πότε θα κατασκευαστεί το Cupra Tavascan;