Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρική η επόμενη Bentley Mulsanne;

Ελλάδα 12:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρική η επόμενη Bentley Mulsanne;

ΝΕΑ

Ηλεκτρική η επόμενη Bentley Mulsanne;

ΝΕΑ

Οι ηλεκτρικοί κινητήρες μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωής μας. Όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον ένας τέτοιος θα βρεθεί κάτω από το καπό και της Bentley Mulsanne της επόμενης γενιάς, σύμφωνα και με αναφορές στο Διαδίκτυο. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η πιθανότητα πλήρως ηλεκτρικών εκδόσεων είναι πλέον μεγάλη για όλα τα αυτοκίνητα. Πόσο μάλλον για λιμουζίνες όπως η Bentley Mulsanne, με την ησυχία αλλά και τα τεράστια ποσά ροπής που προσφέρει ένας ηλεκτροκινητήρας να ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα της.

Σύμφωνα λοιπόν με το Autocar αυτό ακριβώς φαίνεται να σκέφτονται οι άνθρωποι τη Bentley. Η υπάρχουσα γενιά της Mulsanne φαίνεται πως έχει ακόμη μερικά χρόνια ζωής μέσα της. Ωστόσο με την παρουσίαση της επόμενης γενιάς, θα υπάρχουν ήδη στην αγορά αρκετές προτάσεις στην κατηγορία που θα κινούνται από ηλεκτρικούς κινητήρες. Έτσι και η Bentley θα πρέπει να έχει λογικά μια ανάλογη έκδοση για το μοντέλο της.

Αυτό που μένει να δούμε ουσιαστικά ειναι οι προδιαγραφές που θα έχει ο συγκεκριμένος κινητήρας για το μοντέλο της βρετανικής εταιρίας. Όπως επίσης και το τι θα είναι τελικά αυτό που θα αντικαταστήσει την Mulsanne. Οι Βρετανοί φαίνεται να μην έχουν καταλήξει ακόμη και υπάρχει περίπτωση στη θέση της να δούμε μια πλήρως ηλεκτρική Lagonda.

Advertisement
Advertisement

Bentley-Mulsanne-Elect-360