Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικά τα επόμενα Honda CR-V, Accord και NSX;

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικά τα επόμενα Honda CR-V, Accord και NSX;

ΝΕΑ

Ηλεκτρικά τα επόμενα Honda CR-V, Accord και NSX;

ΝΕΑ

Αν και ορισμένοι δεν χαιρετίζουν την κίνηση, βλέπουμε ότι οι περισσότερες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες επικεντρώνονται τώρα σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Honda είναι ανάμεσά τους.

Advertisement
Advertisement

Η ιστοσελίδα scoop Best Car Web ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ορισμένα από τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη στην Ιαπωνία. Αυτό που πραγματικά τράβηξε την προσοχή μας είναι το CR-V επειδή είναι ένα από τα βασικά μοντέλα της φίρμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα γενιά του CUV θα κυκλοφορήσει το 2024, δίνοντας στη Honda αρκετό χρόνο να το καταστήσει αμιγώς ηλεκτρικό. Υποτίθεται ότι πρέπει να εξελιχθεί από κοινού με την General Motors, και σύμφωνα με πληροφορίες οι μηχανικοί έχουν αναλάβει τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που μπορεί να ταιριάζει και σε άλλα αυτοκίνητα.

Το CR-V έχει ήδη υβριδική έκδοση αλλά και PHEV όπως αυτή αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο. Ίσως αυτό είναι το πιο πρόσφατο concept. Ωστόσο, με κάποιον τρόπο, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι θα είναι πλήρως ηλεκτρικό. Ίσως στη Βόρεια Αμερική να εξακολουθεί να προσφέρεται ένα πιο προσιτό και απλούστερο μοντέλο για όσους δεν τα πηγαίνουν καλά με το ρεύμα.

Advertisement
Advertisement

Τα συστατικά κατασκευής του CR-V ταιριάζουν γάντι και σε ένα πιθανό ηλεκτρικό sedan τύπου Accord που θα μοιάζει ακόμη περισσότερο με προϊόν GM.

Σε πιο σπορ νέα, ο διάδοχος του NSX θα περάσει το κατώφλι της ηλεκτροκίνησης μετά το 2025 στοχεύοντας απευθείας στην Porsche Taycan. Αυτά είναι καλά νέα, καθώς η Honda έχει δείξει με το τρέχον μοντέλο ότι έχει σταθερή αντίληψη για το τι μπορεί να δημιουργήσει. Φημολογείται πως θα υπάρχει και ένα ηλεκτρικό Type R, αλλά όχι έτσι όπως το φαντάζεστε.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Honda σχεδιάζει επίσης μια καυτή έκδοση του μικρού EV που πουλά στην Ευρώπη. Ο ηλεκτροκινητήρας του Honda e μπορεί προφανώς να παράγει λίγο περισσότερη ισχύ και η ανάρτηση να τροποποιηθεί ανάλογα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον…

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Άραγε θα περάσει τα 100.000 δολάρια το Honda S2000 με 54 χλμ.

Advertisement

Ένα Honda Civic εικοσαετίας με μόλις 9.250 χλμ.

Η καυτή σχεδίαση του ολοκαίνουριου Honda Civic (video)

 

Advertisement