Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οικονομίες κλίμακας από τη VW

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οικονομίες κλίμακας από τη VW

ΝΕΑ

Οικονομίες κλίμακας από τη VW

ΝΕΑ

Η Volkswagen είναι ευρέως γνωστό, πως επιχειρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να αυξήσει τα κέρδη της, αναζητώντας τους τρόπους. Στα πλαίσια των κινήσεων αυτών, διέρρευσε πως το επερχόμενο Golf, θα δεχτεί περικοπές εκδόσεων στη γκάμα του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Έτσι μην περιμένετε τις σημερινές άπειρες εκδόσεις του μικρομεσαίου γερμανικού μοντέλου, κυρίως σε ότι αφορά στους κινητήρες και κατά δεύτερο λόγο στα διαθέσιμα αμαξώματα.

Το στίγμα των προθέσεων της γερμανικής εταιρίας έδωσε ο πρόεδρος Herbet Diess, ο οποίος τόνισε με έμφαση: «Απαιτείται να απλοποιήσουμε τις προϊοντικές επιλογές στο Vokswagen Golf αλλά και να διαθέσουμε λιγότερες εκδόσεις από πριν, μόνο έτσι θα μειώσουμε το κόστος».

Advertisement
Advertisement

Στις απώλειες στη γκάμα του Golf, που θα έρθουν στο φως το επόμενο διάστημα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα συγκαταλέγεται η έκδοση cabriolet. Από εκεί και πέρα, θα αποκλειστούν και αρκετά κινητήρια σύνολα τα οποία δεν έγιναν ακόμη γνωστά για ευνόητους λόγους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιλογές των κινητήρων θα ξεκινούν πάλι από τον 3κύλινδρο κινητήρα του ενός λίτρου με τούρμπο και 115 ίππους.

 

Advertisement