Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υδρόβιο το Mazda MX-5 (+video)

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υδρόβιο το Mazda MX-5 (+video)

ΝΕΑ

Υδρόβιο το Mazda MX-5 (+video)

ΝΕΑ

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες που περιλαμβάνουν το Mazda MX-5, αλλά αυτή ξεπερνάει ακόμα και την πιο τρελή φαντασία.

Advertisement
Advertisement

Το MX-5 της Mazda έχει περάσει πλέον στη σφαίρα του θρύλου καθώς το ιαπωνικό roadster έχει κατακτήσει με το σπαθί του τις καρδιές πολλών φίλων του αυτοκινήτου ανά τον κόσμο. Κάθε κάτοχος Miata έχει και μια ιδιαίτερη ιστορία να διηγηθεί με το πισωκίνητο αυτοκίνητο και σίγουρα κάποιες από αυτές είναι ξεχωριστές.

Στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο συναντήσαμε ένα MX-5 το οποίο δεν κινείται στην άσφαλτο, αλλά στο νερό. Σε ένα viral βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε εμφανίζεται ένα Miata να κατηφορίζει προς ένα σημείο με πολύ νερό – σαν να έχει δημιουργηθεί λίμνη μετά από βροχή. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στο σημείο κάτι που σημαίνει ότι είναι κάποιου είδους αγώνας ή event.

Advertisement
Advertisement

Το MX-5 ξεκινάει την πορεία του πάνω στο νερό και αποδεικνύει ότι εκτός από τις εξαιρετικές δυνατότητες στην άσφαλτο μπορεί να κινηθεί εξίσου καλά και στο νερό. Καταφέρνει με στυλ να περάσει αλώβητο από την λίμνη νερού που έχει δημιουργηθεί και να βγει χαλαρά από την άλλη μεριά μόνο με μερικούς καπνούς να βγαίνουν από το καπό.

Οι θεατές πάντως που βρίσκονται στο σημείο είναι καλά προετοιμασμένοι καθώς φοράνε αδιάβροχα υποψιασμένοι για το τί πρόκειται να συμβεί. Παρακολουθείστε το ηρωικό Miata να… πλανάρει στο νερό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χρόνια εγγύησης δίνει η Mazda;
H BBR τουρμπίζει σοβαρά το Mazda MX5
Mazda CX-50: Ένα SUV που αναζητά την περιπέτεια (+video)