Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού τι οδηγεί ο Καρίμ Μπενζεμά

Ελλάδα 11:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού τι οδηγεί ο Καρίμ Μπενζεμά

ΝΕΑ

Ιδού τι οδηγεί ο Καρίμ Μπενζεμά

ΝΕΑ

Με τον πακτωλό των χρημάτων που πήρε από τη μεταγραφή του, ο Γάλλος άσσος απέκτησε και το πρώτο του αυτοκίνητο στη Σαουδική Αραβία…

Advertisement
Advertisement

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, μετά από 14 χρόνια στην Ρεάλ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Με αποδοχές άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον πλανήτη και πλέον, με νέο σπίτι και ακόμα ένα νέο αυτοκίνητο. Ένα… ψαγμένο αυτοκίνητο.

Ο λόγος για την BMW M5 Competition είναι ένα από τα πιο ισχυρά σεντάν που πωλούνται σήμερα. Κάτω από το καπό, αναπνέει ένας δυναμικός twin-turbo V8 που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ιπποδύναμη αγγίζει αισίως τους 625 ίππους, με ίδιες τιμές ροπής με την «απλή» Μ5 (750 Nm), αλλά με τη μέγιστη απόδοση να είναι διαθέσιμη σε μεγαλύτερο εύρος στροφών.

Επίσης, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα είναι βελτιωμένη κατά 0,1 δεύτερα (3,3 δευτερόλεπτα), η απόσβεση της ανάρτησης σκληρότερη, το turn-in πιο άμεσο, τα ηλεκτρονικά έχουν αναβαθμιστεί και ο ήχος απέκτησε περισσότερες και πιο άγριες οκτάβες. Και κάτι παραπάνω εάν ο οδηγός επιλέξει το προαιρετικό πακέτο «Driver’s Package» που αφαιρεί τον ηλεκτρονικό περιοριστή, με την τελική ταχύτητα να ανεβαίνει από τα 250 στα 304 χλμ./ώρα.

Advertisement

Καλορίζικο Καρίμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι τιμές της νέας ΒΜW Σειράς 5 στην Ελλάδα
H νέα BMW M5 θα μπορούσε να είναι έτσι
Τετρακίνητη BMW M5 vs Aτμοσφαιρικού Audi R8 (+video)

Advertisement