Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ιδού το εσωτερικό του νέου Toyota Auris

Ελλάδα 3:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιδού το εσωτερικό του νέου Toyota Auris

ΝΕΑ

Ιδού το εσωτερικό του νέου Toyota Auris

ΝΕΑ

Το νέο hatchback της ιαπωνικής εταιρίας μας είναι ήδη γνωστό από το Σαλόνι της Γενεύης, όπου το είδαμε για πρώτη φορά… κλειδαμπαρωμένο και με κατάμαυρα τζάμια που δεν μας επέτρεπαν να δούμε την καμπίνα του. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τώρα η Toyota, με την ευκαιρία της επικείμενης παρουσίασης της αμερικάνικης έκδοσης στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε και το εσωτερικό του νέου της μοντέλου, δίνοντας στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες, από πολλές και διαφορετικές γωνίες.

Το εσωτερικό του νέου Auris, το οποίο θα διατίθεται στην αγορά των Η.Π.Α. ως Corolla, παρουσιάζεται πλήρως αναθεωρημένο και αρκετά ευρύχωρο εκ πρώτης όψεως με μπόλικο χώρο για τους πίσω. Λιτές και αυστηρές γραμμές επέλεξε η Toyota για την καμπίνα του νέου Auris, που φαίνεται να αποτελεί σχεδιαστική εξέλιξη του προηγούμενου, με τις μεγαλύτερες διαφορές να εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα.

toyota_auris_corolla_2018_interior_5

Advertisement
Advertisement

Η μεγάλη οθόνη ελέγχου-πληροφοριών έχει τοποθετηθεί ψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση έχοντας σχεδόν αυτονομηθεί από τις γραμμές του ταμπλό, με τους κεντρικούς αεραγωγούς να βρίσκονται πλέον από κάτω της. Οι εν λόγω αεραγωγοί είναι νέας σχεδίασης, όπως και οι πλαϊνοί που είναι παρόμοιας σχεδίασης και εντελώς διαφορετικοί από εκείνους στο προηγούμενο μοντέλο. Νέος παρουσιάζεται και ο πίνακας πληροφοριών του οδηγού με αλλαγές και στο τιμόνι, ενώ γυαλιστερές επιφάνειες στο ταμπλό εναλλάσσονται με ματ.

toyota_auris_corolla_2018_interior_6

Μεγάλη σημασία φαίνεται πως έχει δοθεί στη σχεδίαση των καθισμάτων που παρουσιάζονται προσεγμένα και στο αισθητικό κομμάτι, οι αποθηκευτικοί χώροι για μικροαντικείμενα είναι αρκετοί, ενώ υπάρχουν ποτηροθήκες τόσο για τους εμπρός όσο και για τους πίσω επιβάτες, με την κεντρική κονσόλα να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα κινητό με διαγώνιο 5,5 ίντσες.

Advertisement

Το ευρωπαϊκό εσωτερικό του Auris δεν το έχουμε δει ακόμη, το αναμένουμε και δεν θα παραξενευτούμε καθόλου αν υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε ίδια μοντέλα που πωλούνται και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

toyota-corolla-auris-640a

Advertisement