Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Sport Black για το Mazda 2

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδική έκδοση Sport Black για το Mazda 2

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Sport Black για το Mazda 2

ΝΕΑ

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής 500 μόλις μονάδων παρουσίασε η Mazda για ενισχύσει το προφίλ του supermini της στην αγορά της Μ.Βρετανίας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Sport Black δημιουργήθηκε για να δώσει μια επιπλέον ώθηση στη δυναμική της γκάμας του Mazda 2, αλλά και να εισάγει κάποιες μικρές αναβαθμίσεις που θα υιοθετηθούν και από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Οι βασικότερες από αυτές αφορούν τις νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης καθώς και η αλλαγή στη χαρτογράφηση της υποβοήθησης του τιμονιού για καλύτερη αίσθηση. Επιπλέον όλα τα μοντέλα θα έχουν στο βασικό εξοπλισμό τους τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, City Brake Support και Lane Departure Warning System.

Η έκδοση Sport Black θα έχει ως χαρακτηριστικό της τις μαύρες λεπτομέρειες στους καθρέπτες, στο σπόιλερ της οροφής και στις πλαϊνές ποδιές ενώ θα έχει σκούρα φιμέ τζάμια και ζάντες 16’’.

Advertisement
Advertisement

Θα κινείται αποκλειστικά από τον SkyActiv-G κινητήρα των 1.5 λίτρων στην μεσαία έκδοση απόδοσης των 90 ίππους και με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο έξι σχέσεων.

mazda2_black_07765434567654harpi640