Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Isuzu D-Max

Ελλάδα 1:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το Isuzu D-Max

ΝΕΑ

Η έκδοση Safir του Isuzu D-Max, η οποία παρουσιάστηκε σε έκθεση επαγγελματικών στην Αγγλία θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα.

Advertisement
Advertisement

Η ειδική έκδοση βασίζεται στο ήδη άκρως εντυπωσιακό Isuzu D-Max Arctic Trucks και όπως αφήνει να εννοηθεί η ονομασία τα 10 κομμάτια που θα παραχθούν θα έχουν το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του ζαφειριού. Αντίστοιχα αλμυρή με ένα κόσμημα θα είναι άλλωστε και η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης που θα ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Σε αυτή την τιμή η Isuzu προσφέρει ένα ομολογουμένως άκρως δυναμικό οπτικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προεκτάσεις θόλων στα φτερά, αρκετές διακοσμητικές λεπτομέρειες από χρώμιο μεταξύ των οποίων και οι μπάρες που υπάρχουν στην οροφή και στον χώρο φόρτωσης, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες ζάντες με ελαστικά εκτός δρόμου. Επιπλέον η έκδοση Safir διαθέτει ένα ζευγάρι προβολέων με φώτα lazar LED με το ένα στέλεχος να είναι τοποθετημένο χαμηλά στον προφυλακτήρα και το δεύτερο να βρίσκεται στην οροφή.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα προσεγμένος είναι και ο διάκοσμος στο εσωτερικό όπου κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις ενώ στα προσκέφαλα υπάρχει ραμμένο το λογότυπο Arctic Trucks. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι προικισμένη και με ένα πλούσιο τεχνολογικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 9 ιντσών, σύστημα επαγωγικής φόρτισης κινητού καθώς και σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με κάμερες περιμετρικά του αυτοκινήτου.