Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Audi RS e-tron GT (+video)

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση για το Audi RS e-tron GT (+video)

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση για το Audi RS e-tron GT (+video)

ΝΕΑ

Η Audi ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας έκδοσης για το RS e-tron GT την οποία δεν θα μπορούμε να αποκτήσουμε οι Ευρωπαίοι.

Advertisement
Advertisement

H Audi παρουσίασε το RS e-tron GT το 2021, ως την πιο ισχυρή έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της. Το αυτοκίνητο εντυπωσίασε τόσο με τη σχεδίασή όσο και με τις επιδόσεις του, υιοθετώντας τις εταιρικές αξίες της και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Τα στελέχη της επίσημης αντιπροσωπείας της γερμανικής εταιρείας στις ΗΠΑ αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα, ειδική έκδοση του αυτοκινήτου η οποία θα διακρίνεται ακόμα περισσότερο και θα απευθύνεται σε λίγους.

Όπως ανακοινώθηκε, το εγχείρημα έχει την κωδική ονομασία «Project_513/2» και η ουσία του είναι η εξής: να υπάρχει μία συλλεκτική εκδοχή τού RS e-tron GT η οποία να μοιάζει με το πρωτότυπο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την εξέλιξή του μέχρι να μπει σε διαδικασία παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, οι Αμερικανοί ζήτησαν από τον από τους ανθρώπους του τμήματος που ασχολούνται με τις εξατομικευμένες εκδόσεις των μοντέλων της Audi δημιουργήσουν αυτοκόλλητα τα οποία προσαρμοζόμενα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου θα το κάνουν να μοιάζει με αυτό του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου.

Τα βασικά χρώματα είναι το κόκκινο και το μαύρο, δηλαδή αυτά που χαρακτηρίζουν την Audi Sport, το αγωνιστικό τμήμα τής εταιρείας. Το RS e-tron GT «Project_513/2» θα διαθέτει νέας αποκλειστικής σχεδίασης τροχούς 21 ιντσών, κεραμικούς δίσκους και κόκκινου χρώματος κάλυμμα στις δαγκάνες τού συστήματος πέδησης.

Advertisement

Στο εσωτερικό του, οι αλλαγές αφορούν σε στοιχεία τα οποία προσδιορίζουν τη μοναδικότητα της έκδοσης. Για παράδειγμα, το πλαίσιο των αεραγωγών είναι βαμμένο στο ίδιο κόκκινο χρώμα που έχει το εταιρικό σήμα τής Audi στο αμάξωμα. Το ίδιο χρώμα υπάρχει στο τιμόνι, στα πατάκια και στις ραφές της επένδυσης των καθισμάτων.

Το RS e-tron GT «Project_513/2» θα κατασκευαστεί μόλις σε 75 αριθμημένες μονάδες και θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Τέλος, η κωδική ονομασία του αντιπροσωπεύει την κατηγορία του αυτοκινήτου, τη γενιά του και τον τύπο τού αμαξώματος, σύμφωνα με τη μεθοδολογία που εφαρμόζει η Audi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Audi RS e-tron GT
Audi RS e-tron GT: Αεροδυναμική υπεροχή (video)
Audi Q6 e-tron: Τελικές δοκιμές στον αρκτικό κύκλο