Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Edition 1 για την Mercedes-AMG GT

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδική έκδοση Edition 1 για την Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Edition 1 για την Mercedes-AMG GT

ΝΕΑ

Πέρα από τις GT και GT S που θα κάνουν ντεμπούτο στο Παρίσι, η Mercedes-AMG ενδεχομένως να παρουσιάσει μια ακόμη φανταχτερή έκδοση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Ο λόγος για την Mercedes-AMG GT Edition 1 την οποία και βλέπετε στις οθόνες σας από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η επίσημη παρουσίαση -τουλάχιστον η διαδικτυακή- της σπέσιαλ Mercedes-AMG είναι πλέον θέμα ημερών και από τα πρώτα στοιχεία που γνωρίζουμε είναι πως θα υπάρξει σε περιορισμένο αριθμό με κόστος περίπου 20 χιλιάρικα περισσότερα από την GT S.

Έτσι, η συλλεκτική -κατά μία έννοια- Edition 1 ξεχωρίζει από την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων στους προφυλακτήρες, στις εισαγωγές αέρα και σε άλλα σημεία του αμαξώματος. Αυτό βέβαια που τραβάει κυρίως τα μάτια είναι η σταθερή, μεγάλη αεροτομή, στη θέση των αναδιπλούμενων των GT και GT S.


Αντίστοιχα, στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει ένας ξεχωριστός χρωματισμός, καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού, καθώς και τα σχετικά Edition 1 λογότυπα. Κάτω από το καπό αναμένεται να μην υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και ο V8 να αποδίδει 510 άλογα. Περισσότερα για την Mercedes-AMG GT μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement
Advertisement