Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Bentley Bentayga Pearl of the Gulf

Ελλάδα 15:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδική έκδοση Bentley Bentayga Pearl of the Gulf

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Bentley Bentayga Pearl of the Gulf

ΝΕΑ

Δείχνοντας πόσο εξειδικευμένη μπορεί να είναι μια Bentayga, η Bentley έφτιαξε μια ειδική έκδοση αποκλειστικά για ένα πελάτη της από της Σαουδική Αραβία.

Advertisement
Advertisement

Είναι δεδομένο πως η Μέση Ανατολή αποτελεί την καλύτερη αγορά της Bentley και ειδικότερα της Bentayga καθώς ο χαρακτήρας του SUV ταιριάζει απόλυτα με πιο ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής που πολλές φορές περιέχουν στην εξίσωση ακόμα και την έρημο. Έτσι λοιπόν κατόπιν παραγγελίας ενός πελάτη της που δεν παρήγγειλε μόνο ένα αλλά πέντε αντίτυπα, η Bentley ανέθεσε στο τμήμα εξατομίκευσης Mulliner την κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης με την ονομασία Pearl of the Gulf, που προφανώς είναι εμπνευσμένη από τον Περσικό Κόλπο.

Έτσι λοιπόν ειδικά για την συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε μια μοναδική λευκή απόχρωση για το εξωτερικό χρώμα ενώ ειδικά επιλεγμένη είναι η δίτονη δερμάτινη απόχρωση στο εσωτερικό. Από εκεί μάλιστα δεν λείπει ο απαραίτητος διάκοσμος στον οποίο σε αρκετές λεπτομέρειες έχει χρησιμοποιηθεί ατόφιος χρυσός ενώ φυσικά χαρακτηριστικό είναι το ρολόι της Breitling στο ταμπλό. Σημειώστε μάλιστα πως μεταξύ των κορυφαίων ανέσεων που προσφέρουν οι συγκεκριμένες Bentayga συμπεριλαμβάνεται και η παρουσία χρηματοκιβωτίου για την ασφαλή αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων των επιβατών σε περίπτωση που χρειαστεί να απομακρυνθούν από το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Κάθε μια από τις πέντε Bentayga Pearl of the Gulf που θα παραχθούν θα βασίζεται στην W12 έκδοση των 630 ίππων και είναι σίγουρο πως η υψηλή κατανάλωση δεν θα απασχολήσει ούτε κατ’ελάχιστο τον μελλοντικό ιδιοκτήτη.