Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις για τα Kia Stonic και Picanto

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις για τα Kia Stonic και Picanto

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις για τα Kia Stonic και Picanto

ΝΕΑ

Η KIA ετοίμασε ειδικές εκδόσεις για τα Stonic και Picanto. Πρόκειται για τα Stonic Mixx και Picanto Wave τα οποία θα διατεθούν άμεσα στην αγορά της Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Με το Clear White χρώμα στο αμάξωμα και την πορτοκαλί οροφή, η έκδοση Mixx του KIA Stonic κάνει τη διαφορά σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση και κοστολογείται με 20.135€. Στην καμπίνα, ο συνδυασμός της γκρι δερματίνης και του μαύρου υφάσματος στις ταπετσαρίες είναι χαρακτηριστικός για την έκδοση. Οι 17άρες ζάντες, η κάμερα οπισθοπορείας, το infotainment με τη μεγάλη οθόνη 7” και τα φώτα από led’s εμπρός και πίσω, δίνουν το στίγμα της νέας αυτής έκδοσης που προσφέρεται με το χιλιάρι βενζινοκίνητο μηχανικό σύνολο των 118 ίππων. Αυτό συνδυάζεται είτε με το 6άρι χειροκίνητο, είτε με το 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο ταχυτήτων και επιπλέον κόστος 1.106 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Wave του Picanto κοστίζει 13.160€ και χαρακτηρίζεται από το θαλασσί χρώμα του αμαξώματος (Celestial Blue) και την επένδυση της καμπίνας πάλι με συνδυασμό υφάσματος- δερματίνης, σε απόχρωση του τζιν για το πρώτο και του σκούρου γκρι για τη δεύτερη. Εδώ οι ζάντες είναι (πάλι αλουμινίου) με διάμετρο 15”, ενώ στο infotainment βρίσκουμε και πάλι τη μεγάλη οθόνη των 7”. Επιπρόσθετα στο Kia Picanto Wave βρίσκουμε και σημείο ασύρματης φόρτισης για τα smartphones. Το Picanto Wave είναι διαθέσιμο μόνο με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα του 1,0 λίτρου και των 66 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Kia vesrions UK boi 640