Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Aston Martin Vantage από το παρελθόν

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ειδικές εκδόσεις Aston Martin Vantage από το παρελθόν

ΝΕΑ

Ειδικές εκδόσεις Aston Martin Vantage από το παρελθόν

ΝΕΑ

Οι αγωνιστικές εκδόσεις της Aston Martin Vantage αποτίουν φόρο τιμής στην αγωνιστική ιστορίας της Βρετανικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

 

Η Aston Martin επέλεξε το Goodwood Festival Speed του 2019 ​​για να αποκαλύψει τις νέες εκδόσεις Vantage Heritage Racing. Οι νέες ειδικές εκδόσεις είναι σχεδιασμένες για να γιορτάσουν τα 60 χρόνια από το 1-2 στις 24 Ώρες του Le Mans και 70 χρόνια από τότε που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην πίστα του Goodwood.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή των νέων μοντέλων της νέας ειδικής έκδοσης Vantage έχει περιοριστεί σε 60. Κάθε μία θα προσφέρετε με μια επιλογή από έξι διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, είναι εμπνευσμένοι από μερικά από τα πιο εικονικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της Aston, όπως το Razor Blade, το Ulster, το DB3S, το AMR1 και το DBR9, ενώ η τελευταία εμπνέεται από τον σύγχρονο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα μοντέλα είναι δημιουργία του τμήματος «Q» της Aston Martin, το οποίο είναι το τμήμα εξατομίκευσης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Εκεί τοποθετείτε το Vantage Heritage Racing Edition kit αμαξώματος. Αυτό περιλαμβάνει αεροδυναμικά βοηθήματα από με ίνες, που βελτιώνουν την αεροδυναμική σε ταχύτητες κοντά στην τελική ταχύτητα των 306 χλμ αλλά και διακοσμητικές λεπτομέρειες από carbo fiber στο εσωτερικό και ζάντες ελαφρού κράματος.

Advertisement

«Είναι μεγάλη τιμή να γιορτάζουμε στο Goodwood Festival of Speed», δήλωσε ο CEO Andy Palmer και πρόσθεσε: «Οι αγώνες είναι ένα στοιχείο στο DNA της Aston Martin και είναι κάτι που διατηρούμε από την ίδρυση της εταιρείας πριν από περισσότερα από 100 χρόνια. Έχουμε αγωνιστεί σε όλο τον κόσμο αλλά όλα ξεκίνησαν από την Αγγλία και το Aston Hill».

 

Advertisement