Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηχητικές εντολές για τα Hyundai και KIA το 2019

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηχητικές εντολές για τα Hyundai και KIA το 2019

ΝΕΑ

Ηχητικές εντολές για τα Hyundai και KIA το 2019

ΝΕΑ

Η Hyundai και η KIA έχουν τη φήμη ως πρώιμοι χρήστες τεχνολογίας και αυτό είναι πιο αληθινό από ποτέ τώρα όπου τα ηχητικά βοηθήματα θα αποτελέσουν μια πραγματικότητα στα αυτοκίνητά της. Οι Κορεάτικες αυτοκινητοβιομηχανίες αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν να συμπεριλάβουν τους βοηθούς φωνής στα καινούργια αυτοκίνητα ξεκινώντας από το 2019.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σκοπεύουν μάλιστα κάθε όχημα που εξέρχεται από την παραγωγή να «συνδέεται» με τα συγκεκριμένα συστήματα ασφαλείας μέχρι το 2025. Όπως εξήγησε η Hyundai, συνεργάζονται με τη SoundHound για τη δημιουργία ενός Intelligent Personal Agent Houndify. Στα πλάνα τους είναι το σύστημα να προσφέρει τηλεχειρισμό τόσο του αυτοκινήτου σας ακόμη και μέσα από το σπίτι.

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε έως το 2019 για να δείτε την τεχνολογία σε δράση. Η Hyundai θα παρουσιάσει το Intelligent Personal Agent στο CES 2018 και θα δοκιμάσει μια “απλοποιημένη” μορφή αυτοκινήτων κυψελών υδρογόνου που προορίζονται για οδήγηση σε δρόμους της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Advertisement
Advertisement

HyundaiIntelligentPersonalAgentCockpit-tsiro-640

Είναι δύσκολο να πούμε εάν το IPA θα έχει πλεονέκτημα έναντι των εταιρειών που δανείζουν το AI όπως οι Amazon Alexa και Google Assistant. Αλλά το σημαντικότερο γεγονός, είναι πως δεν θα χρειαστεί πλέον να αγοράσετε ένα premium ακριβό μοντέλο προκειμένου να το μεταχειριστείτε από το σπίτι…