Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα λευκό ΙΧ έκανε… ακροβατικά στην Πάρο

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα λευκό ΙΧ έκανε… ακροβατικά στην Πάρο

ΝΕΑ

Ένα λευκό ΙΧ έκανε… ακροβατικά στην Πάρο

ΝΕΑ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στον δρόμο Παροικίας-Νάουσας στο νησί της Πάρου με ΙΧ που ανατράπηκε και κατέληξε σε χωράφι.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακολουθήσει μία ξέφρενη πορεία. Ευτυχώς, κανείς από τους δύο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το πρωί της Τετάρτης (16/8) το αυτοκίνητο πρώτα συγκρούστηκε με έναν στύλο της ΔΕΗ, μετά με ένα οίκημα, προτού συνεχίσει μια ανεξέλεγκτη πορεία, πραγματοποιώντας… ακροβατικές τούμπες και μέχρι να σταματήσει περίπου 200 μέτρα μετά, πέφτοντας σε ένα κτήμα δίπλα στον δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της επικίνδυνης πορείας, το αυτοκίνητο σχεδόν καταστράφηκε και διαλύθηκε σε κομμάτια, τα οποία διασκορπίστηκαν στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του οχήματος είχε την τύχη να βγει σχεδόν ανέπαφος από το ατύχημα, ενώ ο συνοδηγός υπέστη πολλαπλά τραύματα. Για τον λόγο αυτό, αναγκάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακριβής αιτία του ατυχήματος παραμένει ακόμα άγνωστη, αν και υπάρχουν υποθέσεις για μεθυσμένο οδηγό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Ατυχήματα, πυρκαγιές, παλαιότητα, υγραέριο, λάστιχα, ΚΤΕΟ…
Οι Ελληνες οδηγούν σαράβαλα
Γιατί αρπάζουν φωτιά όλο και περισσότερα αυτοκίνητα;