Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Zontes μπαίνει στα cruiser με το C125

Ελλάδα 9:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Zontes μπαίνει στα cruiser με το C125

ΝΕΑ

Η Zontes μπαίνει στα cruiser με το C125

ΝΕΑ

Η Zontes ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της που θα είναι στην κατηγορία των 125cc στα cruiser.

Advertisement
Advertisement

Η Zontes, αφού έδειξε στις αγορές όλου του κόσμου ότι τα προϊόντα της είναι σε θέση να κοντράρουν στα ίσια Ευρωπαίους και Ιάπωνες κατασκευαστές, ξεκινάει πλέον να δημιουργεί μια ολοκληρωμένη γκάμα μοτοσικλετών πάντα με γνώμονα την ποιότητα. Στην EICMA το Νοέμβριο που μας πέρασε είδαμε τη νέα γενιά mega scooter που ετοιμάζει, ένα καινούριο supersport μοντέλο και μια μοτοσικλέτα περιπέτειας, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα εισέλθει και στην κατηγορία των cruiser.

Η έναρξη θα γίνει από την πιο δημοφιλή κατηγορία των 125 κ.εκ. με το C125. Πρόκειται για ένα προσεκτικά σχεδιασμένο, καλαίσθητο και ποιοτικό cruiser με πολλά στοιχεία που δε θα βλέπουμε συχνά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο στρογγυλός προβολέας στο εμπρός μέρος αποτελείται από τέσσερα εσωτερικά σποτ και ένα DRL στη στεφάνη του, ενώ το ρεζερβουάρ έχει πολυγωνικό σχήμα και όχι τύπου σταγόνας που έχουμε συνηθίσει στις cruiser.

Advertisement
Advertisement

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση 14,7 ίππους και 13 Nm ροπής. Συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και οι αναρτήσεις αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα έχουν ABS και οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και πίσω.

Εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, LCD οθόνη πληροφοριών και διπλή θύρα USB, ενώ αναμένεται να διατεθεί σε τρεις χρωματισμούς. Το νέο μοντέλο της Zontes θα έρθει και στη χώρα μας με πιθανότερη περίοδο άφιξης την Άνοιξη του 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα χρονιά, νέες τιμές για Daytona και Zontes
Δοκιμή: Zontes E350
Επίθεση στα maxi scooter από την Zontes

Advertisement