Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η VW θα ανανεώσει το Touareg

Ελλάδα 8:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW θα ανανεώσει το Touareg

ΝΕΑ

Η VW θα ανανεώσει το Touareg

ΝΕΑ

Με τη Volkswagen να γιορτάζει πρόσφατα τα 20 χρόνια του μεγάλου της SUV, Touareg στο με μια ειδική έκδοση, το μοντέλο οδεύει ολοταχώς για την τελευταία του ανανέωση.

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά της ναυαρχίδας των SUV για τη VW, έχει φτάσει στην ώρα που χρειάζεται να ανανεωθεί προκειμένου να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική.

Το μεγάλο γερμανικό SUV θα αποκτήσει έναν επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με ανανέωση στη σχεδίαση και για τη μάσκα και νέες εισαγωγές αέρα που «συνδέονται» οπτικά με λωρίδα χρωμίου, σε σύγκριση με την εικόνα που έχουμε από το υπάρχον (φωτογραφίες). Ανανέωση περιμένουμε να δούμε και στο φωτιστικό αποτύπωμα, με τα φώτα ημέρας και όχι μόνο, να αποτελούνται από LED’s. Από το πλάι, δεν θα εντοπίζονται αλλαγές στο μοντέλο, ενώ και πίσω, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και θα αφορούν μόνο κάποιες εκδόσεις (όπως π.χ. η R-Line που θα έχει διπλές απολήξεις της εξάτμισης).

Advertisement
Advertisement

Όπως και τα μπροστινά, έτσι και τα πίσω φωτιστικά, θα έχουν αλλαγμένο οπτικό αποτύπωμα, με όλες τους τις λειτουργίες να βασίζονται στη χρήση LED. Αντίστοιχα, στην καμπίνα, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες, μια και από την αρχή της εμπορικής πορείας του Touareg τρίτης γενιάς, έχουμε το Innovision Cockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων σε οθόνη 12 ιντσών και την οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, με διαγώνιο 15 ιντσών. η διαφορά που περιμένουμε, θα έχει να κάνει με το λογισμικό και τα νέα γραφικά στον πίνακα των οργάνων, ενώ και στον εξοπλισμό του αυτοκινήτου θα έχουμε την τελευταία γενιά του ADAS.

Το Touareg σχετίζεται μηχανολογικά με τα Audi Q7 και Q8, Porsche Cayenne και Cayenne Coupe, Bentley Bentayga και Lamborghini Urus, μοντέλα με τα οποία «μοιράζεται» την πλατφόρμα MLB Evo. Η υπάρχουσα γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον ντίζελ V6 TDI 3,0 λίτρων, τον βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων V6 TSI, τον plug-in υβριδικό V6 TSI και στην plug in υβριδική έκδοση R που είναι εστιασμένη στις επιδόσεις. Το ανανεωμένο VW Touareg αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2023 και θα αποτελεί την τελευταία γενιά μεγάλου SUV με κινητήρα εσωτερικής καύσης της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη teaser εικόνα του VW ID. Aero
Τι καινούργιο θα φέρει το νέο VW Tiguan;
Έρχεται νέα μάρκα από την VW;

Advertisement

 

 

 

Advertisement