Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται νέα μάρκα από την VW;

Ελλάδα 2:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται νέα μάρκα από την VW;

ΝΕΑ

Έρχεται νέα μάρκα από την VW;

ΝΕΑ

Τα σπορ ηλεκτρικά μοντέλα της VW φαίνεται ότι θα αποκτήσουν αυτόνομη θέση μέσα στην εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Η VW εξελίσσει και εμπλουτίζει διαρκώς την ηλεκτρική της γκάμα, ανακαλύπτοντας διαρκώς και νέες εμπορικές δυνατότητες για τη μάρκα.

Μία από αυτές τις νέες δυνατότητες προκύπτει από την ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή που έχουν τα σπορ μοντέλα της σειράς ID, τα ID.4 GTX και ID.5 GTX.

Tα μοντέλα με τα χαρακτηριστικά GTX έχουν αποκτήσει πιο δυναμικά χαρακτηριστικά στην εμφάνιση και πολύ πιο πλούσιο εξοπλισμό, έχοντας έτσι μία αυτόνομη ταυτότητα ανάμεσα σε όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα της σειράς.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει τα μοντέλα GTX σε όλη την γκάμα της, από το ID. 3 μέχρι το ΙD. Buzz.

Μάλιστα η VW φέρεται να σκέφτεται την δημιουργία μίας ανεξάρτητης μάρκας με τα χαρακτηριστικά GTX καθώς τα μοντέλα με τα χαρακτηριστικά αυτά σημειώνουν τεράστια επιτυχία.

Είναι ενδεικτικό ότι πάνω από το 40% των πωλήσεων των ID μοντέλων είναι πλέον τα ID.4 GTX και ID. 5 GTX, κάτι που ενθαρρύνει τη μάρκα να προχωρήσει στα σχέδιά της για μια νέα μάρκα.

Advertisement

Η VW ενισχύει ακόμα περισσότερο την διαφορετικότητα των μοντέλων με τα χαρακτηριστικά GTX, προσθέτοντας αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία στο αμάξωμα με μαύρα γυαλιστερές λεπτομέρειες, τροχούς 21 ιντσών, διχρωμία στο αμάξωμα, και πιο τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Advertisement

Η πιο upper class αίσθηση των συγκεκριμένων εκδόσεων συμπληρώνεται από ένα πιο πολυτελές σαλόνι και ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού με όλα τα σύγχρονα ψηφιακά συστήματα.

Αν τελικά η VW αποφασίσει να προχωρήσει στην δημιουργία της αυτόνομης μάρκας GTX, θα πρόκειται για αυτοκίνητα με πιο premium χαρακτηριστικά, τα οποία θα συνδυάζουν την πολυτέλεια με την σπορ διάσταση της ηλεκτροκίνησης όπως την βλέπει η γερμανική εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτά είναι τα VW ID.5 & GTX
VW ID.4 GTX: Η σπορ απόλαυση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης
VW ID.4 GTX: Διπλός κινητήρας, τετρακίνηση και απίστευτες επιδόσεις

Advertisement