Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volvo Car Hellas χορηγός της συναυλίας του Adamo

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo Car Hellas χορηγός της συναυλίας του Adamo

ΝΕΑ

Η Volvo Car Hellas χορηγός της συναυλίας του Adamo

ΝΕΑ

Η Volvo Car Hellas ήταν χορηγός της συναυλίας του διάσημου Γάλλου καλλιτέχνη Salvatore Adamo, που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το International Foundation for Greece.

Advertisement
Advertisement

Ήταν μία συναυλία με ιερό σκοπό και ιδιαίτερες κοινωνικές προεκτάσεις. Ο Γάλλος τραγουδιστής μάγεψε με τη φωνή και τις μελωδίες του το αθηναϊκό κοινό, που κατέκλυσε πριν μερικές μέρες την αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης». Ο διάσημος ερμηνευτής και συνθέτης που κλείνει εφέτος 50 χρόνια διεθνούς καριέρας, ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένος του International Foundation for Greece (IFG) και της προέδρου του Ασπασίας Λεβέντη, για να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων για αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Ο Adamo, με 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλο τον κόσμο, περισσότερα από 500 τραγούδια στο ρεπερτόριο του και μια καριέρα παγκόσμιας εμβέλειας, αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του όταν θύμισε μεγάλες επιτυχίες του. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Στο καφέ του χαμένου χρόνου”.

Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και διατηρούν μια βαθιά φιλία εδώ και χρόνια, καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Επίσης, ρίγη συγκίνησης σκόρπισε το ντουέτο του Ανταμό με την νεαρή σοπράνο Ξένια Ζήση, σε μια μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη αφιερωμένη στη Μαρία Κάλλας.

Advertisement
Advertisement