Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volkswagen ίσως κατασκευάσει ηλεκτρικό Beach Buggy

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volkswagen ίσως κατασκευάσει ηλεκτρικό Beach Buggy

ΝΕΑ

Η Volkswagen ίσως κατασκευάσει ηλεκτρικό Beach Buggy

ΝΕΑ

Η ευελιξία που προσφέρει η νέα ηλεκτρική πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται η οικογένεια I.D. της Volkswagen ίσως ανοίξει το δρόμο για την δημιουργία οχημάτων με εναλλακτικό χαρακτήρα όπως για παράδειγμα ένα beach buggy. Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αναφορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Volkswagen σκέφτεται να προσθέσει στην οικογένεια I.D. των ηλεκτρικών οχημάτων της και μοντέλα με λιγότερο συμβατικό χαρακτήρα, μεταξύ των οποίων και ένα beach buggy.

Αν και η περιορισμένη εμπορική δυναμική ενός τέτοιου μοντέλου δεν δικαιολογεί απόλυτα την επιλογή της δημιουργίας του δεν είναι απίθανο η Volkswagen να θελήσει ακόμα και για λόγους marketing να προσθέσει στην γκάμα της την σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού beach buggy Meyers Manx το οποίο βασιζόταν στον Σκαραβαίο. Οι αναφορές θέλουν πάντως την εξέλιξη του μοντέλου να έχει δρομολογηθεί ως ένα από τα τρία retro μοντέλα της σειράς που θα περιλαμβάνει επίσης το ID Buzz και ένα πεντάθυρο μοντέλο με σαφείς αναφορές στο Σκαραβαίο.

Αν οι αναφορές αληθεύουν – καθώς και στο παρελθόν είχε παρουσιαστεί ένα αντίστοιχο concept βασισμένο στο up! που όμως δεν προχώρησε – είναι πολύ πιθανό να δούμε το ηλεκτρικό Buggy στην έκθεση της Γενεύης το 2019.

Advertisement
Advertisement

7c0641c1-vw-buggy-up-concept-13454harpi640