Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volkswagen γιορτάζει τα 1.000.000 Touareg με ένα επετειακό μοντέλο

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volkswagen γιορτάζει τα 1.000.000 Touareg με ένα επετειακό μοντέλο

ΝΕΑ

Η Volkswagen γιορτάζει τα 1.000.000 Touareg με ένα επετειακό μοντέλο

ΝΕΑ

Την επιτυχία του ορόσημου για την παραγωγή 1.000.000 Touareg γιορτάζει, η VW, με το μοντέλο «ONE Million», που ξεχωρίζει χάρη στο νέο ιδιαίτερο χρώμα, το πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό και τις αποκλειστικές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

 

Το Touareg είναι στην γκάμα της Volkswagen από το 2002 και συμπλήρωσε ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Το μοντέλο ορόσημο παράχθηκε από την γραμμή παραγωγής στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και μπαίνει στο line up του κορυφαίου μοντέλου με εντυπωσιακό αποκλειστικό εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η VW παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μοντέλο για να γιορτάσει την παραγωγή ενός εκατομμυρίου Touareg. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μία εντελώς νέα βαφή σε χρώμα Sechura Beige (προαιρετικά) και δύο νέους τύπους ζαντών/τροχών: Τις 20 ιντσών Bogota με γυαλισμένη πρόσοψη ή τις 21 ιντσών Suzuka στο χρώμα Adamantium Silver.

Η εξωτερική εμφάνιση τονίζεται από τα blacked out (με σκούρο κρύσταλλο) πίσω φώτα, τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά πάνελ με την επιγραφή «ONE Million» καθώς και τα διακριτικά στο Β post (μεσαία κολώνα) τα οποία φέρουν επίσης τις λέξεις «ONE Million». Τα περιγράμματα στα φτερά των τροχών και ο διαχύτης είναι επίσης βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Το ειδικό μοντέλο μπορεί να αναβαθμιστεί με το εξωτερικό πακέτο R-Line Black Style, με τους χαρακτηριστικούς εξωτερικούς καθρέφτες Reflection Silver.

Advertisement

Οι διαφοροποιήσεις συνεχίζονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου: Το δέρμα καθισμάτων Puglia (αποκλειστικά για το «ONE Million») έχει το χρώμα του φύλλου ελιάς. Τα επάνω μέρη των μπροστινών καθισμάτων και τα εσωτερικά των θυρών είναι διακοσμημένα με υψηλής ποιότητας δέρμα που έχουν σχήμα και ραφές στο σχήμα διαμαντιού στο χρώμα Amber Brown.

Advertisement

Αυτές οι ραφές υπάρχουν στον πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το μοχλό αλλαγής ταχυτήτων. Ακόμη και το κλειδί του αυτοκινήτου καλύπτεται από δέρμα Puglia υψηλής ποιότητας. Η εικόνα ολοκληρώνεται με μια ποικιλία διακοσμητικών στοιχείων στο χρώμα Silver Wave. Το πλήρως ψηφιοποιημένο Cockpit Innovision, του οποίου η οθόνη χρησιμοποιείται για τον έλεγχο πολλών λειτουργειών είναι το επίκεντρο του εσωτερικού του οχήματος.

Οι τιμές για το ξεχωριστό μοντέλο «ONE Million» ξεκινούν από τα 80.880 ευρώ (για το Touareg με V6 TDI 286 ίππων) στην Γερμανία.

Advertisement