Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Volkswagen Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Volkswagen Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΝΕΑ

Η Volkswagen Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

ΝΕΑ

Την υποστήριξη της Volkswagen θα έχει ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 21.000 δρομέων από όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Με ένα στόλο 16 αυτοκινήτων Volkswagen στη διάθεση της διοργάνωσης και με το ηλεκτροκίνητο e–Golf να συνοδεύει τον αγώνα ως όχημα χρονομέτρησης, η Kosmocar-Volkswagen στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός. Με τον τρόπο αυτό, η Volkswagen στηρίζει έμπρακτα τους δύο μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς θα είναι Επίσημος Χορηγός και του επερχόμενου 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης. Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν την εαρινή και τη φθινοπωρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Η Kosmocar-Volkswagen, θα «τρέξει» στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» με τη δική της ομάδα δρομέων, την «VOLKSWAGEN RUNNING TEAM», στην οποία θα πάρουν μέρος φίλοι της μάρκας Volkswagen, καθώς και εργαζόμενοι του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar.

Advertisement
Advertisement

Αναφερόμενος στη χορηγία 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε: «Με την χορηγία της διοργάνωσης του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η Kosmocar-Volkswagen, αγκαλιάζει και στηρίζει έμπρακτα το σημαντικότερο αθλητικό & κοινωνικό γεγονός που βιώνει η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα. Προτρέπουμε λοιπόν το ευρύ κοινό να έρθει και αυτό πιο κοντά στον αθλητισμό, αγκαλιάζοντας με την σειρά του μια διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, που «ταξιδεύει» το όνομα της Ελλάδας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε όλο τον κόσμο».