Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι… τρεις αγαπημένες του Jamiroquai

Ελλάδα 2:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι… τρεις αγαπημένες του Jamiroquai

ΝΕΑ

Οι… τρεις αγαπημένες του Jamiroquai

ΝΕΑ

Ο Jay Kay του γνωστού pop συγκροτήματος Jamiroquai  χωρίζει. Ο Βρετανός αφήνει… τρεις (ναι καλά διαβάσατε τρεις) από τις αγαπημένες του και συνεχίζει την ζωή του χωρίς αυτές.

Advertisement
Advertisement

 

Για να μη απορείτε για το πως έφτασε αυτή η είδηση στο www.newsauto.gr  την διαβάζουμε λίγο διαφορετικά. Σας πληροφορούμε λοιπόν πως ο Jay Kay, frontman του group  Jamiroquai, κάνει χώρο στο γκαράζ του και αναθέτει στον οίκο δημοπρασιών Bonhams την πώληση τριών από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Πρόκειται για δύο Porsche (μία Carrera GT, μία 911 Carrera 2.7 RS Lightweight) και μία Ferrari F12tdf κατασκευασμένη κατά παραγγελία.

Advertisement
Advertisement

Ο τραγουδιστής, των Jamiroquai, (Jay Kay) ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τα εξωτικά αυτοκίνητα. Πολλά από τα τραγούδια του είναι γραμμένα για αυτά, ενώ πολλά πρωταγωνιστούν και στα video clip (θυμηθείτε το Cosmic Girl). Τώρα, ο γνωστός pop star αποφάσισε να αφήσει να… φύγουν τρία αυτοκίνητα από το γκαράζ του, αναθέτοντας στον οίκο Bonhams την εύρεση νέων ευτυχισμένων σπιτιών για αυτά. Ο Jay Kay είναι αληθινός λάτρης της αυτοκίνησης, έχοντας στην συλλογή του πάνω από 100 τετράτροχα όπως: Ferrari 275, Lamborghini Miura, Fiat 500 BMW 2002 Turbo και πολλές Porsche 911.

Advertisement

Τα αυτοκίνητα θα πουληθούν στην δημοπρασία «The Bond Street Sale» στις 7 Δεκεμβρίου και είναι μία ασημένια Porsche Carrera GT του 2004 με μόλις 4.000 χλμ (σε τιμή 760.000 – 880.000 ευρώ). Ακολουθεί άλλη μία Porsche, αυτή τη φορά μία πανέμορφη 911 Carrera 2.7 RS Lightweight, σε πορτοκαλί (Tangerine) χρώμα με πρόσφατη ανακατασκευή του κινητήρα (σε τιμή 880.000-1.000.000 ευρώ).

Advertisement

Τελευταία αφήσαμε μία Ferrari. Το αυτοκίνητο από το Maranello είναι μία πανέμορφη γκρι Ferrari F12tdf, που ο Jay Kay αγόρασε σε αρκετά υψηλή τιμή καινούργια το 2016. Έχει γράψει μόλις 1432 χλμ, είναι δημιουργημένη κατά παραγγελία (γι’αυτό και η υψηλή τιμή αγοράς) και διαθέτει εσωτερικό από αλκαντάρα στο χρώμα της σοκολάτας. Για το αυτοκίνητο αυτό ο οίκος Bonhams εκτιμά πως θα πουληθεί από 790.000 – 870.000 ευρώ.

Αν έχετε τα χρήματα το στολισμένο Λονδίνο και η δημοπρασία «The Bond Street Sale» στις 7 Δεκεμβρίου σας περιμένουν. Αν όχι δείτε το Cosmic Girl και διαβάστε www.newsauto.gr

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πωλείται η Lambo του Jay Kay

Ποιος θα πάρει την Integralle του Jay kay;

Η LaFerrari του Jay Kay