Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η LaFerrari του Jay Kay

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η LaFerrari του Jay Kay

Men + Speed

Η LaFerrari του Jay Kay

Men + Speed

Περίεργο χρώμα έχει διαλέξει ο Jay Kay για το supercar του. Ο Jay Kay, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι Άγγλος μουσικός, γνωστός ως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος acid jazz Jamiroquai. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η LaFerrari είναι από τα πολυπόθητα supercar υψηλών επιδόσεων. Ο V12 βενζινοκινητήρας της αποδίδει 800 ίππους και ο ηλεκτροκινητήρας επιπλέον 163 ίππους, ανεβάζοντας έτσι την συνολική ισχύ της LaFerrari στους 963 PS στις 9.250 rpm.

Ο μουσικός Jay Kay έχει λάβει τον κωδικό για ηλεκτρική λειτουργία, όπως επισημάνθηκε από το «TheTTFJ» στο Joe Macari Performance Cars. Ο πρωταρχικός κινητήρας είναι συνδεδεμένος με έναν από τους κύριους άξονες του επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η μικρότερη δευτερεύουσα μονάδα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κινητήρα.
jay-kay-laferrari-640

Porsche 918, McLaren P1 και LaFerrari. Αυτό το τρίο των αυτοκινήτων αναφέρεται και ως «η Αγία Τριάδα». Όταν είσαι πολύτιμος πελάτης και ζητάς κωδικό ξεκλειδώματος που απαιτείται για την πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονίων οδήγησης, η Ferrari θα πραγματοποιήσει κάθε σου απαίτηση. Ο Jay Kay είναι από τους πολύ καλούς πελάτες, όπως καταλαβαίνουμε, καθώς εθεάθη να τρέχει σιωπηλά με την LaFerrari του.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche 918 και η McLaren P1 δεν πάνε πάνω από 20 μίλια, όταν τρέχουν και βρίσκονται σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία οδήγησης. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να ακούσετε τον κινητήρα.