Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota GR Corolla: Ακόμη και τετράθυρη τα… σπάει!

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota GR Corolla: Ακόμη και τετράθυρη τα… σπάει!

ΝΕΑ

Toyota GR Corolla: Ακόμη και τετράθυρη τα… σπάει!

ΝΕΑ

Η Toyota δείχνει να κερδίζει την «μάχη» της κατηγορίας hot hatch με δύο απίθανα προϊόντα. Το GR Yaris (που άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο παιχνίδι) και της GR Corolla που παρουσιάστηκε πρόσφατα και ανεβάζει τον πήχη.

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το πρώτο γρήγορο hatchback της Toyota που πωλείται στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και χρόνια και ήδη έχει δημιουργήσει πολύ θόρυβο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για περισσότερα GR Corolla;

Δεν γνωρίζουμε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση, αλλά τώρα γνωρίζουμε πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα sedan GR Corolla. Ο σχεδιαστής X-Tomi Design από την Ουγγαρία μόλις κυκλοφόρησε την εικόνα της.

Μοιράζεται την μπροστινή όψη με την κανονική GR Corolla και τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει από την κολόνα A στην C. Από αυτήν και πέρα, αυτό το εικονικό όχημα επιδόσεων δείχνει τη νέα του σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει καμία εικόνα για το πίσω μέρος, ωστόσο, ακόμη και από αυτή τη γωνία, μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ψηφιακή απεικόνιση βασίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην υπάρχουσα Corolla Sedan που είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο πορτμπαγκάζ έχει προστεθεί μία μεγάλη αεροτομή για να ταιριάζει με αυτό της GR Corolla hatchback. Σίγουρα μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και από αυτή τη γωνία, το όχημα μας μοιάζει λίγο με ένα Subaru WRX.

Advertisement

Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε αυτό το αυτοκίνητο στην παραγωγή; Γνωρίζοντας πόσο συντηρητική είναι η αγορά σεντάν επιδόσεων, θα λέγαμε ότι είναι πιθανότατα πολύ κοντά στο μηδέν.

Η Toyota έχει σχέδια να παράγει μόλις 6.500 παραδείγματα της GR Corolla τον πρώτο χρόνο και υποθέτουμε ότι το μέλλον της σειράς θα εξαρτηθεί από το πόσο ισχυρή είναι η ζήτηση για το αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Toyota έδωσε teasers της GR Corolla (+video)
H Toyota θα ανανεώσει την Corolla
Η Toyota στην 1η θέση