Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει GR Yaris με 300 άλογα (+video)

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota ετοιμάζει GR Yaris με 300 άλογα (+video)

ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει GR Yaris με 300 άλογα (+video)

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο με ελαφρύ καμουφλάζ σε ορισμένα σημεία για το ακόμα πιο «ακραίο» Toyota GR Yaris, εθεάθη στο Nurburgring κατά τη διάρκεια δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση του Yaris θα μπορούσε να είναι η GRMN που θα παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και hardcore επιλογές, όπως το roll cage και η απουσία πίσω καθίσματος.

Όπως φαίνεται και στις «κατασκοπευτικές» εικόνες από την πίστα, το GR Yaris εμφανίζεται με κάποιες αλλαγές που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εξέλιξή του σε μια ακόμα πιο extreme έκδοση του μοντέλου, ενδεχομένως αυτή που θα έχει όλο το όνομα των «βελτιωμένων» εκδόσεων της εταιρείας. Το όνομα Yaris Gazoo Racing Masters of Nurburgring θα ταίριαζε στην έκδοση που θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ στη διάθεση του οδηγού του, με σκληρότερη ανάρτηση και μικρότερη απόσταση από το έδαφος, με κάποιους αεραγωγούς στα φτερά αλλά και ορισμένες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τους τροχούς.

Advertisement
Advertisement

Από τις εικόνες που βλέπουμε από το Nurburgring ωστόσο, διακρίνουμε κάποιες επιπλέον επεμβάσεις πίσω, ενώ ξεχωρίζει και κάτι στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Πρέπει να πούμε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με ένα νέο Yaris GRMN. Για να έχει ουσία μια νέα, ακόμα πιο extreme έκδοση του μοντέλου όμως, θα πρέπει να περιμένουμε η απόδοση να φτάνει ή να ξεπερνάει τους 300 ίππους και ίσως να έχουμε και επιλογές που δείχνουν περισσότερη εστίαση στην αγωνιστική οδήγηση, με την πλήρη απουσία πίσω καθίσματος αλλά και κάποιο εμφανές, έστω και «μισό» roll cage.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο Nurburgring το νέο Range Rover (+video)
Νέο video από δοκιμές του Audi RS3 Sportback στο Ring
Πώς γεννήθηκε το Toyota GR Yaris;

Advertisement

 

 

Advertisement