Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η τολμηρή εμφάνιση της νέας BMW Μ4

Ελλάδα 23:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η τολμηρή εμφάνιση της νέας BMW Μ4

ΝΕΑ

Η τολμηρή εμφάνιση της νέας BMW Μ4

ΝΕΑ

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η νέα γενιά της BMW Σειράς 4, που θα περιλαμβάνει και την κορυφαία M4 θα έχει μία αρκετά ιδιαίτερη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

 

Στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η BMW παρουσίασε το πρωτότυπο Concept 4, που ουσιαστικά αποτέλεσε προπομπό της επερχόμενης Σειράς 4. Βασικό στοιχείο του πρωτότυπου αποτελούσε η θηριώδης γρίλια, η οποία θυμίζει εντόνως τις αντίστοιχες εφαρμογές της στα μοντέλα X7 και Σειρά 7. Από τη στιγμή που το Concept 4 βρέθηκε να «ποζάρει» σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες, ξεκίνησαν φυσικά και οι αντίστοιχες εικόνες-rendering για το πώς θα είναι η νέας γενιάς Σειρά 4.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο πρόσφατες δημοσιεύθηκαν στο επίσημο blog των φίλων της βαυαρικής φίρμας, Bimmerpost.com και περιλαμβάνουν τόσο την κουπέ, όσο και την κάμπριο έκδοση, σε διάφορα χρώματα και ζάντες. Κοιτώντας τις πιο αναλυτικά, παρατηρούμε ότι στο πίσω μέρος υπάρχει η απαραίτητη επιθετική γραμμή, η οποία γίνεται πιο έντονη χάρη στα φαρδιά μετατρόχια, τον διαχύτη και τις φαρδιές επιφάνειες του προφυλακτήρα.

Advertisement

Μπροστά, φυσικά, κυριαρχεί η γρίλια, που ίσως είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε επιβατικό μοντέλο της BMW, εξαιρουμένων κάποιων SUV. Εξίσου εντυπωσιακά με τη γρίλια είναι τα φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν σφηνοειδή σχεδίαση, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν το μακρύ και ανάγλυφο καπό και οι τροχοί με τις πολυάκτινες ζάντες. Πάντως, εάν και εφόσον τελικά κατοχυρωθεί η συγκεκριμένη σχεδίαση της νέας Σειράς 4 σε όλες τις παραλλαγές αμαξωμάτων, θα υπάρχουν αρκετές αντιρρήσεις, καθώς δεν είναι και λίγοι αυτοί που δεν τους αρέσει το κόνσεπτ.