Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η θρυλική Lancia Delta Integrale σε σύγχρονη εκδοχή

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η θρυλική Lancia Delta Integrale σε σύγχρονη εκδοχή

ΝΕΑ

Η θρυλική Lancia Delta Integrale σε σύγχρονη εκδοχή

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η Lancia Delta Integrale επανέρχεται στο προσκήνιο, με νέα εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Λίγα αυτοκίνητα σημάδεψαν μία εποχή, λίγα δημιούργησαν τον δικό τους μύθο, ο οποίος δεν έχει σβήσει ούτε και σήμερα, που για την ιστορική Lancia Delta Integrale κρατά εδώ και 45 σχεδόν χρόνια από την ημέρα της επίσημης παρουσίασής της.

Ίσως αυτός ήταν και ο σημαντικότερος λόγος που ο Σουηδός σχεδιαστής Sebastiano Ciarcia αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του άποψη για το πώς θα ήταν η Integrale στην περίπτωση που ξανάμπαινε στην παραγωγή. O ψηφιακός καλλιτέχνης δηλώνει πως η έμπνευσή του για την δημιουργία της εν λόγω σύγχρονης αποτύπωσης του ιταλικού μοντέλου είχε να κάνει με την αγάπη του προς αυτό, ενώ παράλληλα τόνισε την απογοήτευσή του με την τωρινή κατάσταση της Lancia.

Advertisement
Advertisement

Επίσης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ δημιουργήθηκε στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ πέρασε από αρκετές φάσεις και διορθώσεις πριν την ολοκλήρωσή του. Στόχος του ήταν να σχεδιάσει ένα αυτοκίνητο που αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτότυπο μοντέλο χωρίς να χάσει το ρετρό σχήμα του. Παράλληλα διαθέτει στοιχεία του σήμερα, όπως τις κάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεπτών ή τα εμπρός φωτιστικά σώματα τύπου LED. Πάντως σε αντίθεση με την Lancia Delta Futurista που δημιουργήθηκε από την Automobili Amos, η δημιουργία του Ciarcia υπάρχει μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

30.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα e.GO made in… Greece!

Αυτή ήταν η πορεία των εργοστασίων αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Σε ποια διόδια μειώνονται οι τιμές από την Πρωτοχρονιά

Advertisement