Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η θωρακισμένη Mercedes-AMG G63

Ελλάδα 13:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η θωρακισμένη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Η θωρακισμένη Mercedes-AMG G63

ΝΕΑ

Υπάρχει μια τεράστια υπερυψωμένη limo βασισμένη στην επιβλητική Mercedes G-Class. Το ανθεκτικό σκληροτράχηλο off-road έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί από τον Καναδικό οίκο θωρακισμένων οχημάτων limo Inkas, εδώ βλέπουμε τη νέα και βελτιωμένη έκδοση με ανακατασκευασμένο εσωτερικό και ένα υψηλότερο επίπεδο θωράκισης, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Συγκεκριμένα, το Inkas G63 AMG ανταποκρίνεται πλέον στο επίπεδο θωράκισης CEN 1063 BR7, που σημαίνει ότι η γυάλινη θωράκιση μπορεί να αντέξει τις βολές από ένα 7.62 χιλιοστών όπλο υψηλής ισχύος. Η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G63 έχει μήκος 6186 mm, πλάτος 2055 mm και ύψος 1951 mm. Αυτό της δίνει το απαραίτητο περιθώριο να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό “διαμέρισμα” στην υπερπολυτελή καμπίνα που χωράει δύο στο πίσω τμήμα, προφανώς πολύ σημαντικούς επιβάτες.

Mercedes-AMG-G63-inkas-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Περισσότερο από το ήμισυ του εσωτερικού χώρου είναι διακοσμημένο με “εξαιρετικά premium Alcantara suede” ενώ το υπόλοιπο είναι ντυμένο με διακεκριμένο δέρμα κορυφαίας ποιότητας. Οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν αναπτύξει μια νέα τεχνική ραφής που αυξάνει την ανθεκτικότητα και μεγιστοποιεί τη μακροζωία εκτός από την εξαιρετική εμφάνιση. Πίσω διαθέτει επίσης οθόνη τηλεόρασης εξαιρετικής ευκρίνειας 4K με ενσωμάτωση στην Apple TV, φωνητικά ενεργοποιημένα στοιχεία ελέγχου μέσω της Apple Siri, μηχανοκίνητο μπαρ με ενσωματωμένο ψυγείο, καθώς και νέα βελτιωμένα καθίσματα. Τα νέα καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως και διαθέτουν λειτουργία μασάζ, ενώ υπάρχει και ένα νέο προσαρμόσιμο headliner «ημέρας» ειδικά βαθμονομημένο ώστε να μιμείται το πραγματικό ηλιακό φως για μείωση της κόπωσης.

Mercedes-AMG-G63-inkas-tsiro-640

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, εκτός από την προηγμένη θωράκιση αμαξώματος και το βαλλιστικό γυαλί, η τελευταία λιμουζίνα της Inkas έρχεται επίσης με περιμετρική επιτήρηση που περιλαμβάνει υπέρυθρες και θερμικές κάμερες που καταγράφουν τα πάντα σε ένα ασφαλές διακομιστή. Η Inkas θα σας χρεώσει με 1,2 εκατομμύρια δολάρια για ένα πλήρως φορτωμένο τεθωρακισμένο Mercedes G63, αλλά και πάλι, αν χρειάζεστε αυτό το είδος προστασίας, τότε τα χρήματα είναι το λιγότερο από τα προβλήματά σας…