Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Tesla θα… εισβάλει στην Ινδία το 2021

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Tesla θα… εισβάλει στην Ινδία το 2021

ΝΕΑ

Η Tesla θα… εισβάλει στην Ινδία το 2021

ΝΕΑ

Το πρώτο μοντέλο της Tesla που θα «λανσαριστεί» είναι το Model 3, το οποίο θεωρείται το φθηνότερο όλων, με τιμή εκκίνησης τα 75.000 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Στη πολύ μεγάλη αγορά της Ινδίας αναμένεται να εισέλθει τους επόμενους μήνες η Tesla, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της ασιατικής χώρας, Nitin Gadkari, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Indian Express.

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, θα ξεκινήσει με την πώληση οχημάτων, ενώ στη συνέχεια θα εξετάσει και τη δυνατότητα δημιουργίας μονάδας παραγωγής. Ήδη άλλωστε, η Tesla διατηρεί εργοστάσιο στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Η πολυπληθής Ινδία, τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να περιορίσει την εξάρτηση από το πετρέλαιο, αλλά και να μειώσει τις εκπομπές αερίων ρύπων. Υπό αυτό το πλαίσιο, έχει θέσει ως στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διείσδυση των ηλεκτρικών οχημάτων στην τεράστια αγορά της.

Το πρώτο μοντέλο της Tesla που θα «λανσαριστεί» είναι το Model 3, το οποίο θεωρείται το φθηνότερο όλων, με τιμή εκκίνησης τα 75.000 δολάρια. Οι προαγορές των πολλά υποσχόμενων ηλεκτρικών οχημάτων θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πρεμιέρα για την online πλατφόρμα myCAR

Τι συμβαίνει με τους κλεμμένους καταλύτες; – Ποιοι πωλούνται πιο ακριβά

Advertisement

Τι αλλάζει στις Άδειες Κυκλοφορίας από την 1η Ιανουαρίου