Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η TechArt αναβαθμίζει την Porsche Taycan

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η TechArt αναβαθμίζει την Porsche Taycan

Mobility

Η TechArt αναβαθμίζει την Porsche Taycan

Mobility

Σε ένα ηλεκτρικό υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο όπως είναι η Porsche Taycan, βελτιωτές σαν την TechArt μέχρι στιγμής, δεν μπορούν να «επέμβουν» πολύ δραστικά και περιορίζονται σε αλλαγή ζαντών.

Advertisement
Advertisement

Η TechArt είναι γνωστή για τις επεμβάσεις της σε αυτοκίνητα επιδόσεων αλλά και supercars. Τώρα που η νέα εποχή έχει πολύ ηλεκτρισμό, όλες οι εταιρείες του είδους θα «τα βρουν σκούρα» λίγο, προκειμένου να μπορούν να βάλουν χέρι στους ηλεκτροκινητήρες και τα λογισμικά που τους συνοδεύουν στα σύγχρονα μοντέλα. Η TechArt που σύμφωνα με τη δική της ανακοίνωση εργάζεται σκληρά στην κατεύθυνση της βελτίωσης κάθε γρήγορου αυτοκινήτου, θέλοντας προφανώς να είναι η πρώτη που ασχολείται βελτιωτικά με την Porsche Taycan, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες του αυτοκινήτου με αλλαγμένες ζάντες.

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία TechArt Formula VI, αυτοί οι σφυρηλατημένοι τροχοί έχουν διαστάσεις 22 × 10 ίντσες μπροστά και 22 × 11,5 ίντσες πίσω. Το βάψιμο και το φινίρισμά τους γενικότερα, είναι πολύ εντυπωσιακό και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η TechArt πάντα, σε ότι μας έχει δείξει, μπορεί να σηκώνει συζήτηση η αισθητική των προτάσεών της, όχι όμως και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί καθώς και του τελικού προϊόντος.