Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η σπορ πτυχή του Toyota Raize

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σπορ πτυχή του Toyota Raize

ΝΕΑ

Η σπορ πτυχή του Toyota Raize

ΝΕΑ

Οι TRD και Modellista της Toyota δεν χάνουν χρόνο, όπως κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο μοντέλο στην Ιαπωνία, και τα δύο υπό-σήματα προχωρούν αμέσως σε μια σειρά αναβαθμίσεων. Το χαριτωμένο Raize βομβαρδίζεται από πολλά άγρια καλούδια.

Advertisement
Advertisement

 

Ξεκινώντας με τα εξαρτήματα που ανέπτυξε η Toyota Racing Development, τα περισσότερα επικεντρώνονται στο εξωτερικό τμήμα, καθώς οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μια νέα εμπρός αεροτομή σε μαύρη ματ απόχρωση με αντιθέσεις κόκκινου χρώματος. Οι πλευρικές ποδιές έχουν την ίδια εμφάνιση δύο τόνων, η οποία συνεχίζεται και στον πίσω προφυλακτήρα. Ενώ μερικοί θα εκτιμήσουν σίγουρα το κιτ αμαξώματος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Raize χάνει μέρος της διακριτικότητας του μετά τις σπορ αναβαθμίσεις.

Μπορούν επίσης να προστεθούν κόκκινα και μαύρα αυτοκόλλητα στο κάτω μέρος των θυρών καθώς και στην πόρτα του χώρου αποσκευών, μαζί με τον εμπρός προφυλακτήρα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αλλαγές. Υπάρχει επίσης μια σειρά άλλων εξαρτημάτων που φέρουν το σήμα TRD, προσαρμοσμένα στο μικρό SUV, που αφορούν νέες χειρολαβές και κόκκινο κουμπί εκκίνησης κινητήρα με λογότυπο TRD. Το ίδιο συναντάμε και στο χώρο αποσκευών.

Advertisement
Advertisement

Αν τα προϊόντα της TRD δεν σας καλύπτουν και θέλετε κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό, η Modellista έχει τα σωστά συστατικά. Οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες ξεχωρίζουν περισσότερο, όπως και οι πλαϊνές ποδιές και οι διαφορετικής σχεδίασης ζάντες που διατίθενται σε μεγέθη έως και 18 ιντσών. Υπάρχουν ακόμη διπλές απολήξεις εξάτμισης, οι οποίες αποδεικνύουν πως το Raize διαθέτει έναν 3κύλινδρο 1.0-λίτρων turbo βενζινοκινητήρα. Η λίστα αναβαθμίσεων της Modellista είναι αρκετά εκτεταμένη, καθώς οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν σχεδόν τα πάντα, από το κάλυμμα της μπροστινής γρίλιας μέχρι την πίσω πόρτα. Μια ογκώδης οροφή με ενσωματωμένο πίσω σπόιλερ συμπληρώνει το πακέτο όσοι φυσικά αναζητάτε την σπορ πλευρά του Raize. Η Modellista προσφέρει δύο κιτ αμαξώματος ειδικά σχεδιασμένα για το μικρό SUV, που είναι γνωστά ως “Elegant Ice Style” και “Advanced Blast Style”, με το καθένα να περιλαμβάνει διαφορετικά εξωτερικά μέρη.