Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Smart teasάρει το νέο ηλεκτρικό crossover στο Μόναχο

Ελλάδα 22:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Smart teasάρει το νέο ηλεκτρικό crossover στο Μόναχο

ΝΕΑ

Η Smart teasάρει το νέο ηλεκτρικό crossover στο Μόναχο

ΝΕΑ

Το λιλιπούτειο Smart είναι ένα πολύ έξυπνο εργαλείο για κίνηση στην πόλη, ωστόσο, σήμερα οι καταναλωτές φαίνεται να προτιμούν τα crossover αντί για το απόλυτο city car.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η εταιρεία θα αξιοποιήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα προκειμένου να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό concept crossover.

Η Smart κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα του συμπαγούς crossover και είπε ότι πρόκειται να δώσει μια εμπεριστατωμένη ματιά στη μελλοντική κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Η εικόνα teaser δεν είναι πολύ αποκαλυπτική, αλλά δείχνει ότι το μοντέλο θα έχει ένα εντελώς νέο αμάξωμα με απαλές καμπύλες επιφάνειες. Μπορούμε επίσης να δούμε μια “πλωτή” γυάλινη οροφή με χρωματικές αντιθέσεις.

Advertisement
Advertisement

Αν και η τελευταία εικόνα δεν δείχνει πολλά, τα προηγούμενα teasers αποκάλυψαν ότι το πρωτότυπο θα έχει αεροδυναμικό εμπρός ρύγχος με λεπτούς προβολείς που συνδέονται μεταξύ τους με μια λεπτή λωρίδα.
Αναμένουμε επίσης ψηφιακές πλευρικές κάμερες αντί των συμβατικών καθρεπτών, έντονα τόξα τροχών και σπορτίφ εσωτερικό.

Το crossover θα αποτελεί μια ριζική απομάκρυνση από την τρέχουσα γκάμα της Smart και αυτό είναι σκόπιμο, καθώς ο γκουρού του styling Gorden Wagener είπε πως η εταιρεία «εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανακαλύψει εκ νέου τη μάρκα».

Advertisement

Πρόσθεσε επίσης ότι η νέα σχεδιαστική γλώσσα προορίζεται να είναι «cool, σέξι και ενήλικη αντί για χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη».

Παρότι το συγκεκριμένο crossover αποτελεί τεχνικά ένα πρωτότυπο, το μοντέλο παραγωγής το οποίο θα μοιάζει αρκετά με αυτό εδώ θα μπορούσε να εμφανιστεί επίσημα το 2023.

Advertisement

Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο ότι το νέο crossover της Smart θα βασίζεται στην πλατφόρμα της Geely, Sustainable Experience Architecture (SEA), η οποία είναι εξαιρετικά ευέλικτη και έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει έναν σημαντικό αριθμό διαφορετικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού crossover από την Volvo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχάστε τα αυτοκίνητα! – Έρχονται τα smartphone με τροχούς
Επίσημη πρώτη στο Μόναχο για το νέο ηλεκτρικό SUV της Smart
Smart… επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών! 

 

Advertisement