Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η συναυλία της Volkswagen στη Φρανκφούρτη!

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η συναυλία της Volkswagen στη Φρανκφούρτη!

Men + Speed

Η συναυλία της Volkswagen στη Φρανκφούρτη!

Men + Speed

Ο παραδοσιακός συνδυασμός της VW και της μουσικής «χτύπησε ξανά», καθώς παράλληλα με το άνοιγμα της αυλαίας στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, πραγματοποιήθηκε το «Volkswagen Garage Sound».

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Στην εναρκτήρια εκδήλωση, γνωστοί καλλιτέχνες, όπως η Jessie J, ο Γερμανός Felix Jaehn και ο 14χρονος Βρετανός Jasmine Thompson, τραγούδησαν για ένα ακροατήριο περίπου 800 fans.

«Η Volkswagen είναι στενά συνδεδεμένη με τη μουσική εδώ και πολλές δεκαετίες και με τη νέα μας μουσική πλατφόρμα “Volkswagen Garage Sound” συνεχίζουμε σε αυτόν τον δρόμο και παράλληλα απευθυνόμαστε και σε ένα πιο νεανικό κοινό», είπε ο Anders- Sundt Jensen, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της VW. Επίσης, προσέθεσε: «Με το να κληρώνουμε τα εισιτήρια, ο καθένας έχει την ευκαιρία να ζήσει αυτή τη μοναδική εκδήλωση ζωντανά».

Advertisement
Advertisement

Volkswagen Garage Sound-a640

Εκτός από τις ζωντανές παραστάσεις, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το “Volkswagen Garage Sound” κατά κύριο λόγο στα ψηφιακά μέσα αλλά και σε διάφορες πλατφόρμες στα social media. Τις καλύτερες στιγμές της συναυλίας μπορεί κανείς να τις απολαύσει στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter και στο Vevo. Επιπλέον, θα μπορεί να παρακολουθήσει αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια και web εκδηλώσεις με τους καλλιτέχνες.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη συναυλία οι θαυμαστές μπορούν όχι μόνο να κερδίσουν εισιτήρια στο www.facebook.com/volkswagengaragesound αλλά και να μαθαίνουν όλα τα νέα για το «Volkswagen Garage Sound».

Advertisement

Αυτό έχει σχεδιαστεί ως μια μακροπρόθεσμη μουσική πλατφόρμα. Είναι γνωστό ότι κάποιες μπάντες έχουν κάνει τα πρώτα τους μουσικά βήματα στο garage, πριν γίνουν διάσημες. Το συγκεκριμένο γεγονός συνδυάζει μοναδικά πολλές γενιές καλλιτεχνών, τη μουσική τους με την καινοτομία και φυσικά το πάθος για τα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο.

Advertisement