Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι κρύβει η Rolls-Royce Cullinan του DJ Tiesto

Ελλάδα 1:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι κρύβει η Rolls-Royce Cullinan του DJ Tiesto

ΝΕΑ

Τι κρύβει η Rolls-Royce Cullinan του DJ Tiesto

ΝΕΑ

Ένα από τα πιο πολυτελή βρετανικά μοντέλα τροποποιήθηκε και πλέον κοσμεί το γκαράζ του Tiesto.

Advertisement
Advertisement

Ο πασίγνωστος μουσικός και DJ αποφάσισε να στραφεί στη δημοφιλή γερμανική εταιρεία τροποποίησης αυτοκινήτων, θέλοντας να δώσει ένα ξεχωριστό ύφος και στυλ στη νέα του Rolls-Royce Cullinan.

Η Mansory δεν έχασε έτσι την ευκαιρία να βάλει σε ακόμα ένα αυτοκίνητο πολυτελείας και υψηλών επιδόσεων την υπογραφή της. Το Cullinan του Tiesto φοράει ένα μακρύτερο κιτ με μεγαλύτερα μέρη εμπρός και πίσω και έχει και «φουσκωμένες» τις «φούστες» στο πλάι.

Μορφοποίηση δέχθηκε επίσης και το χαμηλότερο μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, ενώ προστέθηκε και αεροτομή στην «ουρά» του βρετανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να του προσδώσει ένα πιο σπορ ύφος, η Mansory έβαλε aftermarket ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου. Το σύνολο δεν είναι γεμάτο μόνο με μαύρο χρώμα, όπως εξαπατά εκ πρώτης όψεως, αλλά έχει και κομμάτια από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό, οι Γερμανοί μάρκαραν ως συνήθως το όνομα της εταιρείας τους σε διάφορα σημεία της καμπίνας, αλλά και την υπογραφή του Tiesto.

Advertisement

Αυτό που τραβάει περισσότερο το βλέμμα στο σαλόνι είναι η σημαντική χρήση του πορτοκαλί χρώματος, ωστόσο αυτό φαίνεται περισσότερο απ’ έξω, αφού δεν δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του εσωτερικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANSORY (@mansory)

Υποθέτουμε πάντως, ότι το χρώμα του εσωτερικού μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Tiesto είναι Ολλανδός και ως γνωστόν, οι Ολλανδοί έχουν ως χρώμα κατατεθέν το πορτοκαλί ή όπως λένε αυτοί, «oranje».

Advertisement

Δεν έγινε πουθενά λόγος για βελτίωση της απόδοσης του Cullinan παραδόξως, αλλά δεν είναι και ότι βγήκε από το εργοστάσιο της Rolls-Royce… ανίσχυρο.

Πιο συγκεκριμένα, το υπερπολυτελές SUV διαθέτει έναν twin-turbo V12 ο οποίος αποδίδει 562 ίππους, ενώ η έκδοση Black Badge είναι ελαφρώς πιο «άγρια», αφού αποδίδει 592 ίππους.

Σε αριθμούς, το Cullinan κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα και η τελική του αγγίζει τα 250 χλμ./ώρα. Όλα αυτά, όντας πολύ βαρύ, καθώς έχει ζυγιστεί στους 2,7 τόνους.

Σε κάθε περίπτωση, η Rolls-Royce Cullinan του Tiesto δεν χάνει την κομψή εμφάνιση και το ύφος της, με την Mansory να είναι κάπως πιο… σοφτ συγκριτικά με άλλες φορές σε αυτή την τροποποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού οδηγεί Rolls-Royce;
Η Keyvany βελτιώνει τη Rolls-Royce Cullinan
Γιατί η Rolls-Royce βάζει σε «μαύρη λίστα» τους πελάτες της;