Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Rivian κάνει το R1-Τ βασιλιά της πρακτικότητας

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Rivian κάνει το R1-Τ βασιλιά της πρακτικότητας

Mobility

Η Rivian κάνει το R1-Τ βασιλιά της πρακτικότητας

Mobility

Η Rivian ετοιμάζεται να κάνει το pick up της, το R1-T, ακόμα πιο «έξυπνο» και χρηστικό.

Advertisement
Advertisement

Η Rivian έχει ήδη «κερδίσει» το δύσκολο κοινό των pick up στις ΗΠΑ, με τις ευρηματικές λύσεις που προσφέρει το R1-T σε ότι έχει να κάνει με την εκμετάλλευση των χώρων.

Ειδικά με την προσφορά του Gear Tunnel –όπως λέγεται ο χώρος κάτω από την καρότσα και πίσω από την καμπίνα των επιβατών που έχει πρόσβαση και από τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου- η Rivian έχει δώσει στο κοινό των pick up πολλή «τροφή» για συζήτηση.

Τώρα προχωρά το όλο θέμα ένα βήμα παραπέρα, προτείνοντας για το χώρο αυτό μια «συρόμενη» κουζίνα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την κατοχύρωση της ευρεσιτεχνίας ενός ολοκληρωμένου συστήματος αποθήκευσης και για τις δύο πλευρές του αυτοκινήτου. Σύστημα στο οποίο τα πίσω panels φιλοξενούν πτυσσόμενα στοιχεία διαφόρων σχημάτων και εφαρμογών.

Όπως φαίνεται και από τα σχέδια που έχουν κατατεθεί, στο πλάι του R1-T μπορεί να προκύψει τραπέζι και δύο καθίσματα ή άλλη διαμόρφωση που θα εξυπηρετεί τις αποθηκευτικές ανάγκες διαφόρων αντικειμένων. Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο, με πανιά για ιστιοπλοΐα, έχει προβλέψει στο πίσω μέρος του Cybertruck η Tesla, που όμως ακόμα δεν μας έχει δείξει το αυτοκίνητό της, σε αντίθεση με τη Rivian που έχει ήδη αρχίσει τις παραδόσεις του R1-T στους πελάτες της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το ασύλληπτο ποσό-ρεκόρ που δόθηκε για μία πινακίδα! (+video)
Μεγαλύτερο από Boxster θα είναι το MG Cyberster
To Opel Corsa πρώτο στις πωλήσεις του 1ου τριμήνου!

Advertisement